Anot I. Daugirdaitės, viena populiariausių šio sezono tendencijų – įvairių stilių kostiumai, pavyzdžiui, trijų dalių, spalvotas, įliemenuotas, kritaus audinio ar net vyriškas. Pastarasis dažnai įsigijamas kaip oversized stiliaus elementas.

Tad kaip vyrišką garderobą pritaikyti moterų garderobe? Kad švarkas yra per didelis, anot I. Daugirdaitės, dažniausiai išduoda per ilgos rankovės. Bėda tame, kad atraitotos rankovės ne visuomet atrodo patraukliai dėl netvarkingai kyšančio pamušalo, o daugiau kartų raitojant – susidaro didelė audinio masė. Yra vienas paprastas triukas, kaip su tuo susitvarkyti.

„Jums prireiks dviejų plaukų gumelių. Uždėkite vieną gumelę ant švarko rankovės, ties riešu. Patraukite švarko rankovę tiek, kiek jums atrodo patogu dėvėti ir kaip esate įpratę nešioti. Audinio perteklių gražiai užmetate ant gumelės ir gražiai sudrapiruojate. Tą patį padarykite ir su kita rankove. Taip vyriškas švarkas įgaus moterišką pavidalą, niekas nepagalvos, kad dėvite vyrišką švarką“, – stiliaus gudrybe tiesioginės transliacijos metu dalijosi dizainerė.

Prie vyriško stiliaus švarko I. Daugirdaitė siūlo derinti to paties stiliaus kostiumines kelnes, paprastus baltus marškinėlius. Taip paprastai sudėliosite derinį, atitinkantį šio sezono tendencijas.

Dar viena tendencija, kuri dominuoja šį sezoną – džinsiniai drabužiai. „Mėlynas, juodas ar baltas džinsas – nesvarbu, galima derinti tarpusavyje tuos pačios spalvos džinsinį audinį arba miksuoti skirtingų spalvų“, – teigė dizainerė ir pridūrė, kad aktualūs plėšyti ar ilgi, tarsi besivelkantys žeme, džinsai.

Ieva Daugirdaitė

Projektas „Gera atsinaujinti“ – išskirtinė galimybė ryškiausias stiliaus tendencijas, dominančias prekes ar net jų medžiagiškumą patyrinėti iš arti nepalikus namų. Taip išsamiai ir patraukliai pristatomas platus naujausių prekių spektras leis užtikrinti visų mūsų saugumą, daugiau laiko skirti sau ar savo mylimiems žmonėms, o parduotuvėje apsilankyti iš anksto žinant, ką konkrečiai norime įsigyti.

Kad vasarą sutiktume ne tik kupini naujų planų ir idėjų, bet ir atsinaujinę, PC „Akropolis“ padovanos net 40 000 vienetų 10 eurų vertės specialaus leidimo dovanų kortelių kiekvieną kartą išleidus 100 eurų prekybos centre. Tokiu būdu ne tik sutaupysime, bet ir pasipuošime šypsenomis – jos, kaip ir klasikinės drabužių kolekcijos – visada išlieka topų viršūnėse!

10 Eur vertės specialaus leidimo dovanų kortelės suteikiamos įsigijus bent vienoje Vilniaus, Šiaulių ar Klaipėdos Akropolio parduotuvėje ir/ar paslaugų teikimo vietoje prekių ir/ar paslaugų už ne mažiau kaip 100 Eur sumą. Kvitai sumuojami (ne daugiau kaip 3 parduotuvių ir/ar paslaugų teikimo vietų). Akcijoje galioja tik tos pačios dienos kvitai.

Akcijoje dalyvauja Vilniaus, Šiaulių, Klaipėdos Akropolio parduotuvių ir/ar paslaugų teikimo vietų pirkimo kvitai, išskyrus Maximos, Ermitažo, bankų, lažybų punktų, kazino, greitųjų kreditų įmonių kvitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)