30 metų iki šiandien

Vos išgirdusi apie pirmąją prekybos tinklo „Iki“ atidarytą autonominę parduotuvę sostinės centre, projekto „30 metų iki šiandien“ komanda suskubo ne tik savo akimis pamatyti, bet ir išbandyti.

Viskas paprasčiau nei paprasta: norėdami užeiti į parduotuvę, specialiame terminale turite nuskanuoti savo banko mokėjimo kortelę arba atsisiųstą mobiliąją programėlę. Tuomet išsirenkate norimus produktus iš daugiau nei 500 skirtingų parduotuvėje esančių prekių ir išeidami iš parduotuvės patvirtinate mokėjimą. Jokio prekių dėjimo į krepšelius ir skanavimo – įdiegtas dirbtinis intelektas pats užfiksuos, kokius produktus pasiėmėte iš lentynų.

Didžiojoje gatvėje įsikūrusi parduotuvė veiks visą parą, tačiau nakties metu klientams į ją patekti bus galima tik naudojantis atsisiųsta mobiliąja programėle.

Dar nespėjusius apsilankyti kviečiame pasižiūrėti parengtą reportažą ir savo akimis įsitikinti, kad apsipirkimas nuo šiol gali būti dar patogesnis ir greitesnis.

Prekybos tinklo „Iki“ inicijuotas projektas „30 metų iki šiandien“ kviečia visus Delfi skaitytojus dalintis skaniausiomis, juokingiausiomis, įsimintiniausiomis ir jums pačiomis brangiausiomis gyvenimo istorijomis. Pasidalinkite savo prisiminimais ČIA ir kas savaitę laimėkite 100 Eur IKI dovanų kortelę.

Šaltinis
Temos
Projektas „30 metų iki šiandien“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)