30 metų iki šiandien

Sakoma, kad meilės ieškoti nereikia – ji pati ateina tada, kada tam būna tinkamas metas. Matyt, taip nutiko ir Dominykai. Prieš trejus metus vasaros sezono metu nusprendusi padirbėti kavinėje, Dominyka tikrai nesitikėjo sutiksianti čia savo meilę, tačiau likimas pats viską sudėliojo į savas vietas.

Jauna mergina iš Visagino juokiasi – klientų dėmesio sulaukdavo nuolatos, tačiau pati to niekuomet nesureikšmindavo. Vargu, ar Dominyka tikėjo ir meile iš pirmo žvilgsnio, juo labiau nesitikėjo įsimylėsianti ne kur kitur, o darbe.

„Diena buvo įprasta, kaip ir visos. Pietų metu į kavinę, kurioje dirbau, užsuko gražių veido bruožų, mielas ir maloniai bendraujantis vaikinas. Sunku paaiškinti, bet užteko persimesti vos keliais žodžiais ir aš supratau, kad tai mano žmogus. Niekada iki tol man neteko taip jaustis“, – prisimena mergina.

Dominyka juokiasi, kad netikėtai įsižiebusiems jausmams iš karto tikrai nepasidavė – stengėsi nerodyti susidomėjimo simpatišku vaikinu, nors sulaikyti emocijas buvo tikrai nelengva. Apie santykius mergina pagalvojo nebent patyliukais, tačiau vaikinas buvo atkaklus – kiekvieną dieną užsukdavo į kavinę tam, kad bent trumpai pabendrautų su Dominyka.

„Jis buvo labai mandagus ir rūpestingas. Po darbo palydėdavo mane iki namų, Pradėjome daugiau bendrauti ir supratom, kad esam labai panašūs. Abu romantikai, mūsų muzikos, filmų skonis labai panašus. Vėliau išsiaiškinome, kad mano tėtis ir jo mama buvo bendraklasiai“, – atskleidžia mergina.

Oficialiai susitikinėti jiedu pradėjo po pusmečio, o pirmąjį jų pasimatymą Dominika puikiai prisimena ir šiandien. „Jis buvo labai romantiškas ir įdomus. Prie Visagino ežero stebėjome žvaigždes, kurių tą vakarą buvo pilnas dangus. Sėdėjome ant tiltelio susikibę ir tyliai grožėjomės dangumi“, – pasakoja pašnekovė.

Šiandien pora jau gyvena kartu ir planuoja tolimesnę ateitį kartu. Dominyka pasakoja, kad dažnai vakarais jiedu su šypsena prisimena draugystės pradžią, juokiasi iš to, kaip tuomet elgėsi, kaip abu jaudinosi ir nerimavo.

Merginos pasiteiravus, ką ši norėtų pasakyti tiems, kurie taip pat tiki meile iš pirmo žvilgsnio, tačiau nedrįsta žengti pirmo žingsnio, Dominyka tikina – santykiuose nėra vietos abejonėms: „Juk sakoma, kad geriau padaryti ir gailėtis, negu vėliau gailėtis, kad nepabandei. Gyvenimas tam ir duotas, kad rizikuotume ir atrastume ką nors naujo“.

Prekybos tinklo „Iki“ inicijuotas projektas „30 metų iki šiandien“ kviečia visus Delfi skaitytojus dalintis skaniausiomis, juokingiausiomis, įsimintiniausiomis ir jums pačiomis brangiausiomis gyvenimo istorijomis. Pasidalinkite savo prisiminimais ČIA ir kas savaitę laimėkite 100 Eur IKI dovanų kortelę.