30 metų iki šiandien

Thierry prisipažįsta, kad kūrybinis desertų gaminimo procesas reikalauja nemažai laiko ir pastangų, juk kaskart norisi atrasti naujus, tačiau tarpusavyje idealiai derančius skonius. Tad šis kartas – taip pat ne išimtis. Vis tik pasistengti buvo verta, juk ir proga išties ypatinga!

Specialiai 30-metį švenčiančio prekybos tinklo „Iki“ gimtadieniui kurtas tortas išties šventinis – sodraus šokolado skonio, perteptas šampano kremu ir padengtas lazdynų riešutų glaistu. „Šio torto gamybai naudojau aukščiausios klasės ingredientus – juodąjį belgišką šokoladą ir prie jo idealiai derantį lengvą šampano kremą, o torto vidų pagardinau avietėmis ir karamelizuotu pieniško šokolado kremu, padedančiu sukurti skonių balansą“, – pasakoja konditeris.

Kaip atrodo gimtadienio tortas, kurio jau galite paragauti ir jūs, kviečiame pasižiūrėti projekto „30 metų iki šiandien“ komandos parengtame video reportaže.

Prekybos tinklo „Iki“ inicijuotas projektas „30 metų iki šiandien“ kviečia visus Delfi skaitytojus dalintis skaniausiomis, juokingiausiomis, įsimintiniausiomis ir jums pačiomis brangiausiomis gyvenimo istorijomis. Pasidalinkite savo prisiminimais ČIA ir kas savaitę laimėkite 100 Eur IKI dovanų kortelę.