Pažerkite jam komplimentų

Vyrai labai nemėgsta ir bijo pastabų, apie jų pasirodymą lovoje. „Vyrai dažnai labai įtemptai, savikritiškai ir atsakingai vertina savo pasirodymą sekso metu ir tikrai nori išgirsti komplimentų“, teigia Judy Kuriansky, knygos The Complete Idiot's Guide to a Healthy Relationship autorė. Jūsų gražbyliavimas ir pagyros padės jam neužmigti, bei pradėti naują ir įdomų pokalbį.

Sušlapkite

Pasiūlykite išsimaudyti duše ar vonioje dviese. Bet kuri situacija, kurioje karaliauja nuogi, šlapi kūnai, yra raktas į sėkmę. Pasiimkite kempinę ir pradėkite prausti vienas kito pečius, nugarą ir kaklą. Po kelių akimirkų, stipriai prisiglauskite ir tegul vanduo bėga per jūsų susilietusius kūnus.

Karšta ir drėgna aplinka, neleidžia kūnui pamiršti pašėlusio sekso. „Karštas vanduo per odą aktyvina kraujotaką ir taip jūsų kūnas dar ilgiau išlieka sujaudintas“, sako seksologas Sandor Gardos.

Masažuokite jį

Tai, kad jau nebesimylite, nereiškia, kad viskas baigėsi. Masažas suteikia puikią galimybę išlaikyti fizinę trauką dar ilgiau. Siūloma, atsigulti ant šono, veidu į jį ir pradėti. „Švelniai ratu savo pirštais lieskite jo torsą, pradėkite nuo krūtinės ir judėkite žemyn“, pataria masažo terapistas, knygos Massage For Dummies autorius Steve Capellini.

Lieskite save

Jei viskas truko šiek tiek per trumpai, šiek tiek atsitraukite ir pradėkite save liesti. Parodykite jam, kad durys atidarytos ir jis kviečiamas užeiti, rasti jėgų. Vyrams tikrai reikia laiko atsigauti, kol jie gali vėl mylėtis, o atsigauti yra daug sunkiau, kai jaučiamas spaudimas ar reikalaujantis žvilgsnis. Todėl vyrui verta žinoti, kad seksas buvo puikus, toks puikus, kad jūs norite dar, o laukimas jums – taip pat vienas malonumas.

Prispausk jį

Prisiglauskite ir tvirtai jį prispauskite prie savo kūno. Mitas, kad tai tik migdo vyrus. Nors teigiama, kad vyrai daug mažiau emociškai prieraišūs, bet daugelis jų nori jausti artumą ir po sekso. Tai lyg jų meistriškumo ir aistros įvertinimas, o greitas pasišalinimas sukeltų daug nepagrįstų spėlionių ir baimių.