Pradėkime nuo masažo vyrui. Tinklalapis menshealth.com pasidalijo 7 patarimais, kaip savo partneriui padaryti erotinį masažą.

Sukurkite atitinkamą nuotaiką

Paprašykite savo partnerio nusirengti ir atsigulti veidu žemyn ant lovos. Jei šalta, galima iki pusės prisidengti paklode. Pritemdykite šviesą, uždekite žvakių ir įjunkite atpalaiduojančią muziką – tai nebūtinai turi būti tipiška SPA muzika ar atogrąžų miško garsas, bet tai turėtų būti kažkas, kas, jūsų nuomone, jūsų partnerį ramina. Jei norite sustiprinti savo žaidimą, naudokite eterinių aliejų difuzorių, kuris į orą paskleidžia raminančių kvapų.

Pasak Charlos Hathaway, intymumo trenerės ir klinikinės seksologės, parašiusios knygą apie erotinį masažą, prieš pradedami masažą, padarykite du dalykus. Pirmiausia, pasitarkite su savo partneriu apie jo ribas (ar yra kūno vietų, kurių jis nenori masažuoti ar liesti). Tada kartu nustatykite keletą masažo tikslų – ar tai bus atsipalaidavimas, ar streso paleidimas, ar pan.

Pažadinkite jausmus

Prieš pradėdami gilintis į savo partnerio pečių taškus, padėkite jam pasijusti įžemintam ir būti savo kūne, naudodami lengvus prisilietimus ar jutimo žaislus. „Jausmingi žaislai, kuriuos reikia naudoti prieš bet kokį aliejų, yra plunksnos, kailiai, šilko kaklaskarės ir pan.“, – sako Ch. Hathaway.

Naudokite tikrą masažo aliejų

Kai įžanga padaryta, pereikite prie masažo. Naudokite aliejų, kad sukurtumėte autentišką masažo patirtį. „Man patinka ekologiškas kokosų aliejus vasarą, migdolų aliejus – žiemą“, – sako Ch. Hathaway. Jūs netgi galite naudoti CBD masažo aliejų, kad viskas atsipalaiduotų. Tik būtinai iš anksto pasidomėkite savo partnerio odos alergijomis.

Pradėkite (ir tęskite) lėtai

Bent pirmąsias 20 erotinio masažo minučių jis turėtų atrodyti kaip įprastas masažas. Nepulkite tiesiai į savo partnerio erogenines zonas. Pirmiausia, turėtumėte padėti jam atsipalaiduoti ir tik tada lėtai judėti link jautrių vietų.

„Naudokite savo delno vietą, esančią arčiausiai riešo, kad atliktumėte sukamuosius judesius ir išmasažuotumėte visą raumenį“, – sako Šiaurės Londono sporto masažo mokyklos direktorė Susan Findlay. Prieš pereidami prie kito taško, skirkite laiko ir sutelkite dėmesį į kiekvieną raumenį (mažiausiai dvi minutes vienoje srityje). Jei vienoje vietoje jaučiate mazgą, išminkykite.

Išmasažavę kiekvieną raumenį, pradėkite erzinti

Jei jau pamasažavote kaklą, nugarą, laikas imtis jautriausių vietų. Dabar galite pereiti prie smagių dalykų ir pradėti savo partnerį erzinti. Prisiartinkite prie jo erogeninių zonų, jų neliesdami. Užuot eidami tiesiai varpos, masažuokite raukšlę, kurioje jūsų partnerio šlaunys jungiasi su dubens raukšle.

Pradėkite masažuoti intymias vietas

Kai jau pakankamai ilgai paerzinote savo partnerį, galite iš tikrųjų paliesti seksualias jo kūno dalis. Šiuo metu jis turėtų jausti seksualinę įtampą, todėl net ir lengviausias prisilietimas gali priversti jį aimanuoti. Pradėkite nuo lengvo rankų darbo: sukamaisiais judesiais lieskite vietą aplink varpą. Po kurio laiko viską galite perkelti į kitą lygį (masturbacija ranka, oralinis seksas).

Leiskite baigti

Jei viską padarėte teisingai, yra didelė tikimybė, kad jūsų partneris patirs orgazmą, po kurio jausis labai atsipalaidavęs. Prisijunkite prie savo partnerio glamonių po orgazmo seanso. „Padarykite erotinį masažą ritualu“, – sako Ch. Hathway.

Tai buvo patarimai moterims, kaip padaryti masažą savo vyrams. Laikas pasikeisti vaidmenimis. Tinklalapis mensxp.com surašė, į ką turėtų atkreipti dėmesį vyrai, norėdami erotiniu masažu pamaloninti savo moteris. Tiesa, pirmieji punktai panašūs, bet tai tik parodo, kad jų praleisti nevalia.

Pirmiausia pasirūpinkite apšvietimu

Apšvietimas yra svarbus, nes jis padeda sukurti nuotaiką. Jūs negalite atlikti masažo su pilnai šviečiančiomis lempomis. Jei galite pritemdyti šviesą kambaryje, būtų tobula. Jei pakeliui galite rasti kvapiųjų žvakių ir jas uždegti – nuostabu. Tai puikus būdas pradėti bet ką jausmingo ar seksualaus.

Muzika

Pradedant masažą, tikrai netinkamas metas groti sunkųjį ar punk metalą ar net regį! Įjunkite tai, kas jai kelia nuotaiką. Paprastai švelni instrumentinė muzika turėtų padėti. Išbandykite ką nors panašaus į Bonobo ar Portishead, o jei norite kažko labiau neįprasto, galbūt išbandykite Buddha Bar?

Aromaterapija

Tikrai nenorite, kad kambarys kvepėtų nešvariomis kojinėmis ar vištienos kariu. Kvapios žvakės yra vienas iš variantų. Galite jas išdėstyti visur ir apšviesti, kai abu esate kambaryje. Taip pat galite naudoti difuzorių.

Aliejai

Investuokite į keletą eterinių aliejų masažui. Iš bėdos galite masažuoti savo partnerę ir su kūdikių aliejumi, bet eteriniai aliejai padeda dar labiau atpalaiduoti kūną, o aromatas nuramina. Jei norite, galite įlašinti eterinių aliejų į kokosų aliejų. Tai geriausias derinys. Taip pat galite išbandyti levandų, mandarinų, eukaliptų, vanilės esencijos, jazminų aliejus.

Nepradėkite tyrinėti erogeninių zonų iš karto

Taip, kyla pagunda šokti tiesiai prie jos erogeninių zonų, bet kantrybės! Jos kūnas turi būti tam pasiruošęs. Pradėkite nuo jos kaklo, viršutinės nugaros dalies, rankų ir nugaros vidurio, o tada lėtai tyrinėkite kitas dalis!

Tačiau įsitikinkite, kad jūsų rankos yra šiltos. Jūs nenorite jos masažuoti šaltomis rankomis. Prieš pradėdami masažuoti į rankas paimkite šiek tiek aliejaus ir patrinkite, kad jos gerokai sušiltų.

Tinklalapis pateikė ir keletą masažo technikų, kurios šią patirtį padės padaryti nepamirštamą.

Erotinis masažas

Shiatsu technika

Jei neturite daug masažo patirties, tai yra pats paprasčiausias būdas ką nors masažuoti. Ši technika paremta viena taisykle – nykščio taisykle. Nykščiu spaudžiate, minkote kūną ir atliekate sukamuosius judesius. Spaudimas turi būti švelnus. Šią techniką galite pritaikyti visam jos kūnui.

Minkymo technika

Ar kada nors minkėte tešlą? Ši technika dažniausiai naudojama gilesniam audinių masažui ir tinka tvirtesnėms kūno dalims, tokioms kaip užpakalis ir šlaunys. Šiam masažui galite naudoti delnus ir judėti iš viršaus į apačią.

Nuru masažo technika

Tai dar viena egzotiška masažo technika, kurios metu jūs ir jūsų partneris turi būti nuogi ir pilnai ištepti aliejumi. Tai kontaktinė masažo technika, kai reikia įtrinti savo kūną į jos kūną, jį masažuoti, kol abu esate padengti aliejumi. Tai puiki masažo technika, siekiant užmegzti ryšį su savo partneriu. Internete galite rasti daug Nuru masažo vaizdo įrašų, kurie padės suprasti pagrindus.

Genitalijų masažo technika

Kaip rodo pavadinimas, tai dažniausiai yra klitorio stimuliacija. Tai turėtų būti paskutinė sritis, į kurią reikia sutelkti dėmesį. Masažuodami jos kūną, bet kokia pasirinkta technika, stebėkite, kad ji būtų patogiai atsigulusi, pereikite per visas jos erogenines zonas (pvz., krūtinę, spenelius ir sėdmenis), kol pasieksite pagrindinį tašką. Slyskite rankomis žemyn jos kūnu ir švelniai perbraukite išorinį makšties sluoksnį. Nenaudokite liežuvio! Atminkite, kad tai masažas, o ne valgymas! Kai jos susijaudinimas pasieks kulminaciją, švelniai pradėkite lytinių organų masažą. Nenaudokite masažo aliejaus tiesiai ant jos makšties. Pereikite prie klitorio stimuliacijos. Rodomaisiais ir smiliais švelniai jį patrinkite. Jei klitorio masažas jai nepatinka, galite pabandyti atlikti vidinį masažą.

Kad ir kokią techniką pasirinksite, klausykite vienas kito ir, patikėkite, tokį masažą norėsite kartoti ir kartoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)