Anot specialisto, kartais moterys daro sistemines klaidas, kurios pritraukia netinkamus ar nuotykių ieškančius vyrus. „Labai dažnai tokiais atvejais reikia paanalizuoti praeitus santykius ir santykius su tėčiu. Kartais klientėms, padirbėjus su savo patirtimi, susibalansuoja santykiai su dabartiniais partneriais arba į jų gyvenimą pradeda ateiti kitokie vyrai. Bet tai nėra panacėja. Kitas dalykas, ką patarčiau žiūrovei, keisti partnerių paieškų vietas. Žmonės dažnai užsiciklina ir ieško partnerių tose pačiose vietose. Pabandykite susirasti antrąją pusę savanoriaudami. Ten renkasi kitokie žmonės, kitokia energetika. Pabandykite kitas erdves, saviugdos, kūrybos klubus“, – patarimais dalijosi D. Ražauskas.

Paklaustas, ar galima mergišius atpažinti, santykių ekspertas sakė, kad tai įmanoma, bet ne kiekviena mergina ryžtasi tokiems „testams“. Jis išvardijo 5 būdus, kurie gali pagelbėti ir perkąsti galimą mergišių.

  • Kaip įmanoma ilgiau nesutikite eiti į lovą

„Šiam testui ryžtasi ne kiekviena mergina, nes bijo, kad netrukus toks vaikinas papustys padus, bet išbandyti verta. Atidėkite lytinius santykius, kiek įmanoma. Neatsiduokite nei po pirmo, nei po 4 pasimatymo. Sakykite, kad tie santykiai bus, bet jūs esate rimta mergina, norite pirmiau geriau susipažinti. Nerimti vyrai po kokių 3-4 tokių pasimatymų, negavę lytinių santykių, atkris. Jie eina ieškoti greitesnio ir pigesnio grobio. Kai kurie mergišiai bus atkaklūs, bet didžioji dalis atkris“, – sakė pašnekovas.

Darius Ražauskas
  • Per pirmą ar antrą pasimatymą pradėkite uždavinėti klausimus apie santuoką, vaikus, įsipareigojimus

„Kai kurie, išgirdę tokius klausimus, pasimes. Bet nepasikliaukite tuo 100 proc., nes yra tokių užkietėjusių mergišių, kurių niekaip neišmuši. Jie vis tiek toliau vynios tave apie pirštą“, – sakė Darius.

  • Klausti žmonių iš šono, ką jie mano apie jūsų naują draugą

„Parodykite tą žmogų savo artimiesiems, kvieskite jį į bendrus susitikimus, klauskite tėvų, draugų, giminių, ką jie mano. Žmonės iš šalies dažnai pastebi dalykus, kurių mes, būdami santykiuose, nepastebime, nes mūsų hormonai uždeda tokį aklumo šydą. Per jų burtus nebematome tam tikrų niuansų, o žmogus iš šalies gali labai blaiviai įvertinti situaciją“, – teigė santykių ekspertas.

  • Patestuokite juos

„Specialiai pavėluokite į pasimatymą. Pažiūrėkite, ar kaltins jus dėl to, ar ne. Kai kurie mergišiai, kai jiems parodai tokią nepagarbą, pradeda nervintis, sako, kad jų nevertini ir pan., nes daugelio jų ego yra paaukštintas“, – sakė pašnekovas.

  • Paklauskite apie buvusius santykius

„Jei jis nenori pasakoti, tai rodo kažkokias traumas, po kuriomis galbūt slepiasi žema savivertė, kurią bandoma kompensuoti moterų skaičiumi. Bet, kaip jau minėjau, tai nebūtinai reiškia nerimtą vyrą, tai tik vienas iš galimų ženklų“, – teigė D. Ražauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)