„Įmanoma, bet statistiškai tai nutinka labai retai. Yra daryta nemažai tyrimų, kurie rodo, kad tikimybė, jog per tokias programėles kaip Tinderis užsimezgusi draugystė baigsis vestuvėmis yra mažesnė nei 1 proc. Bandyti galima, tai vienas iš būdų, bet jei kalbėsime apie ilgalaikius santykius verčiau antros pusės ieškoti kitur. Pavyzdžiui, savanoriškose organizacijose, šuniukų, kačiukų prieglaudos ir pan. Ten renkasi truputį kitokių vertybių žmonės. Tai laiko patikrintas dalykas“, – sakė pašnekovas.

Darius Ražauskas

Anot jo, barai ir naktiniai klubai taip pat nėra ideali vieta ilgalaikių santykių paieškoms. „Statistiškai ten užsimezgę santykiai ne taip ilgai trunka. Daug geresnis variantas yra paprašyti draugų. Praneškite visiems draugams, pažįstamiems, giminėms, kad ieškote antros pusės, gal jie pažįsta žmogų, kuris gal kuklesnis, uždaresnis, kad pats ieškotų, bet yra puiki asmenybė, su nuostabiu vidiniu pasauliu. Nueikite išgerti arbatos. Gal iš to kas nors išeis. Ne visi taip daro, bet tai labai geras variantas. Taip sukurta santuoka ar draugystė turi daug didesnę tikimybę tęstis ilgai ir būti sėkminga“, – teigė D. Ražauskas.

Jei vis tik bandote laimę pažinčių programėlėse, santykių ekspertas pataria labai aiškiai nubrėžti ribas. „Kai tik jums kas nors parašo, iškart rašykite, kad nesate pigi moteris, jokio greito sekso nebus, bet jei domina ilgalaikiai santykiai ir ateityje santuoka, galite susitikti arbatos, pakalbėsite. Tiesiai šviesiai be jokių užuolankų. Pamatysite, kad didžioji dalis vyrų nubyrės, bet liks tie, kurie galbūt mąsto apie ilgalaikius santykius. Šitaip gal kažką ir išpešite iš pažinčių portalų“, – patarė specialistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją