Kaip išsirinkti?

Nepaisant naujovių, patys populiariausi sekso žaislai vis dar yra įvairūs vibratoriai. Anot Deimantės, ypač daug susidomėjimo sulaukia porų vibratoriai, kuriuos galima naudoti dviese. „Itin populiarūs yra penio žiedai, tarp moterų – klitorio stimuliatoriai, „rabbit“ tipo vibratoriai“, – pasakojo pašnekovė.

Prieš renkantis tokį žaislą, ji pataria apsvarstyti keletą svarbių detalių. „Visų pirma, atkreipkite dėmesį, iš kokios medžiagos pagamintas žaisliukas. Patys kokybiškiausi būna iš medicininio silikono. Ši medžiaga yra maloni kūnui, ant jos nesikaupia bakterijos, nemalonūs kvapai, nešvarumai, yra itin lengvai valoma. Tinka net ir itin jautriems, į alergiją linkusiems žmonėms. Antra – jei žaislas yra su vibracija, pagalvokite, kaip jis yra įkraunamas. Žaislas gali būti su baterijomis arba pakraunamas per USB jungtį. Verta rinktis pastarąjį variantą, nes toks pakrovimas užtikrina ilgesnį žaislo naudojimo laiką, be to, varikliukas būna galingesnis tai ir vibracija stipresnė. Maža to, jie būna dažniausiai atsparūs vandeniui. Kiti individualūs dalykai – papildomos funkcijos, vibracijos dažniai, pulsacijos, judėjimas aukštyn žemyn. Visa tai reikia žiūrėti pagal kiekvieno norus“, – sakė Deimantė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją