„Šiandien nebūtinai eiti į grožio saloną, jei reikia greitai ir kokybiškai užmaskuoti ataugusias žilų plaukų šaknis. Tereikia išsirinkti specialias tam skirtas priemones. Dažniausiai jos būna purškiamos. Prieš naudojimą suplakite. Padarykite plaukų skyrimą, pasirinkite tinkamą atstumą ir užpurkškite priemonės. Nesijaudinkite dėl jų saugumo, tokios priemonės po galvos plovimo nusiplauna“, – sakė stilistė.

Anot jos, šitaip galima ne tik išvengti ataugusių plaukų efekto, bet ir sukurti tankesnių plaukų įspūdį. „Svarbu atkreipti dėmesį, kai dirbate ties frontaline zona ir nenorite, kad produktas patektų ant veido. Paimkite popieriaus lakštą, uždėkite jį ant kaktos, ant jo guldykite plaukus ir purkškite ties šaknimis. Tai išties greitas ir paprastas būdas, kaip paslėpti žilus plaukus“, – patarė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)