Kainos ir galimybės

Panagrinėjus kainas internete, galima pamatyti, kad bene daugiausiai atsieina šventės vieta, muzikantai, fotografai. O kur dar maistas, nuotakos suknelė, makiažas, automobilis, gėlės ir kitos smulkmenos. Štai, pavyzdžiui, jei norėtumėte savo vestuves iškelti viešbutyje „Pacai“, tektų pakloti už tai nuo 12 tūkst. eurų. Jei nesate tokie išlaidūs, yra ir kitų variantų: Vilniaus centre esančiuose restoranuose vieta gali atsieiti nuo 2 tūkst. eurų, bet dar reikia nepamiršti ir maisto kainų. Su maistu 50-čiai žmonių kainuotų apie 3 tūkst. eurų.

Fotografui pasiruoškite išleisti apie 600-800 eurų. Jei siekiate įsiamžinti pro žinomų fotografų fotoobjektyvus, tada teks pakloti ir 3 tūkst. eurų. Šventės muzikantų kainos varijuoja nuo 60 eurų iki 5 tūkst. eurų. Už 60 eur. gausite saksofonistą, o štai už 5 tūkst. jūsų šventėje dainuos pats Justinas Jarutis. Vestuvių vedėjas atsieis nuo 700 iki 1500 tūkst. eurų, jei nesate labai išrankūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją