Taigi, ką svarbiausia žinoti toms, kurioms dar nėra 30-ies?

1. Nelyginkite savo kūno su kitais

Kopiant į trečią dešimtmetį dažniausiai jaučiamės nepatenkintos savo kūnu ir lyginame jį su daugybės kitų moterų: draugių, šeimos narių ar įžymybių.

Tuo tarpu M. Brady ragina vengti palyginimų ir tiesiog džiaugtis kūnu tokiu, koks jis yra ir verčiau stengtis jį kuo geriau pažinti.

„Kai kurios moterys gali valgyti viską, ką tik nori, o kitos greitai priauga svorio, jei valgo netinkamą maistą“, – sako moteris.

Anot jos, laikas iki trisdešimties yra puikus savęs tyrinėjimui ir asmeniniams atradimams. Taip jausitės kur kas geriau ir perkopusios trisdešimtmetį.

2. Kremo nuo saulės niekada nebus per daug

Dažnai neatsispiriame norui pasideginti saulėje ir pasidžiaugti ruda oda, tačiau saugotis nuo kenksmingų saulės spindulių itin svarbu ir jaunystėje.

„Žinau, kad visos mėgstame įdegį, tačiau žala, kurią padaro saulė, kai esate paauglė ar dvidešimtmetė, pasimatys, kai jums bus virš trisdešimt ar keturiasdešimt. Tad visuomet pasitepkite apsauginiu kremu ir gerkite daug vandens“, – sako M. Brady.

Anot moters, nors tokio amžiaus dažniausiai norisi nusipirkti brangių odos priežiūros produktų, tačiau reikia gerai pagalvoti, ar jau verta investuoti į puikiai išreklamuotas priemones.

3. Eksperimentuokite ieškodama savo stiliaus

Šis amžiaus tarpsnis puikiai tinka savo stiliaus paieškai. „Aplink tiek daug įkvėpimo, tad nebijokite eksperimentuoti ir rasti savo unikalaus stiliaus“, – pataria M. Brady.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)