Avinas

2019 metai iš Avinų pareikalaus kokybiško sąmonės šuolio dvasiniame vystymęsi, antraip jų laukia profesinės veiklos ar karjeros krizė. Pakėlę savo dvasinį lygį į naujas aukštumas sulauks pripažinimo, išsiplės įtakos sferos, profesinis kilimas vyks lengviau ir greičiau. Gali kilti klausimas, kaip tai pasiekti.

Tiesiog 2019 metais pradėkite mokytis kažko naujo, jums neįprasto. Šie metai nėra palankūs kovoti dėl valdžios, įsitraukti į organizacijų veiklą, geriau likti pasyvesniems ir mokytis, mokytis...

Avinams palankiausia veikla, kuri šiais metais atneš pelno ir sėkmės, bus pirkimai-pardavimai.

Sudėtingesnis metų laikas, kai reikia būti atsargesniems, tai antra rugsėjo pusė ir spalis, tuo metu nieko naujo nepradėkite, nerizikuokite.

Geriausias metų laikas atostogauti su mylimu žmogumi ar šeima bus antra liepos pusė ir visas rugpjūtis.

Liūtas

Visus metus liūtams bus palankus metas meilei, partnerystei. Viskas, kas susiję su asmeniniu gyvenimu taps maloniai svarbu. Palankus metas tuoktis, įsigyti nuosavą būstą ar ūkį, žodžiu, susisukti jaukų lizdelį. Padidėja tikimybė susilaukti vaikų ar vaikaičių. Taigi, sunkesnis periodas už nugaros, galite tikėtis likimo dovanų.

Darbe sulauksite pripažinimo, paskatinimo veikti, pajausite kūrybiškumo antplūdį. Todėl 2019 galite drąsiai atlikti įvairias pinigines operacijas, pirkti ar parduoti, finansuoti ar investuoti. Jausitės gyvybiškesni, todėl laisvalaikį planuokit kuo aktyvesnį.

Jau sausio mėnuo jums parodys, kad atsirado naujos galimybės, todėl iškart imsitės ambicingesnių projektų. Dirbantys samdomą darbą pasijus galintys prisiimti daugiau atsakomybės ar užsibrėžti tikslą, gauti geriau apmokamą darbą.

Sudėtingesnis yra kovas, šiuo periodu saugokitės visko...

Atostogaukite birželio-rugsėjo mėnesiais. Aktyvesniems patartina liepos-rugpjūčio menesiai – tuo metu bus stipresni potyriai, emocijos.

Šaulys

Šie metai jums bus puikūs, ypač tiems šauliams, kurie sėkme paskutiniais metais negalėjo pasigirti. Visus metus jausis plėtros tendencija. Aplinkybės bus palankios bet kokiems progresyviems žingsniams, tad daugelis tikslų bus pasiekta, pakankamai lengvai. Tikslinga pradėti nuosavą verslą.

Skirtingai, negu kitais laikotarpiais, šis pasižymi tuo, kad pradėto verslo pradžia bus sėkminga, o eiga vyks be didesnių trugdžių.

Apetitas ateina bevalgant, taip ir šiais metais su turtu, pinigais, atsiras noras ir galimybės taupyti, kaupti, tik nepulkit į kraštutinumus, visų pinigų į kojinę nesukiši, reikia ir pagyventi...

Deja, taip tas gyvenimas surėdytas, kad, kai sekasi pinigai su meile – bėdelės. Taip ir jums – meilės reikalai šiais metais, labai vidutiniški, na, bet dovanos, kad ir kuklios, labai stiprina draugystę, taigi, dovanokite, kad artimieji galėtų džiaugtis nors dovanomis, kol jūs darbe , darbe, darbe...

Sveikata turės tendenciją gerėti, tačiau galimas apsinuodijimų pavojus, visus metus žiūrėkite ką ir kiek valgote, ką ir kiek geriate. Atostogaukite liepą bei pirmą rugpjūčio pusę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt