1. Jis skatina jus siekti sėkmės, o ne slopina

Vienas iš pagrindinių ženklų, kad radote žmogų, su kuriuo galite praleisti visą likusį gyvenimą – jo palaikymas ir nuoširdus džiaugsmas, kai jums pasiseka bei skatinimas siekti savo tikslų.

Dauguma žmonių, kuriuos gyvenime sutiksite, bus gerokai labiau susirūpinę savimi, o ne jumis. Jie bus susitelkę ties savo pergalėmis ir tuo, ką gaus iš jūsų pergalių.

Tuo tarpu kiti pavydės jūsų sėkmės ir nenorės, kad būtumėte sėkmingesni už juos. Itin dažnai vyrai tampa pavydūs ir nenori sėkmingesnės už save partnerės.

Taigi, nepriimkite kaip savaime suprantamo dalyko, jei radote partnerį, kuris jums padeda, skatina imtis naujų iššūkių, rizikuoti, suprasti savo potencialą ir nuoširdžiai džiaugiasi, kai jums pasiseka.

2. Jis myli jus už tai, kuo esate ir nenori pakeisti

Jei randate žmogų, kuris priima jus ir nesistengia pakeisti – aptikote tikrą aukso grynuolį. Jei pastebite, kad partneris nori jus vienaip ar kitaip pakeisti – bėkite. Tai kontroliuojančio žmogaus bruožas ir toks žmogus su jumis niekuomet nesielgs tinkamai.

Pora, apkabinimas

Raudona vėliavėlė ir tuomet, jei partneris su jumis skirtingai elgiasi būdamas su šeima ar draugais, jei nuolat neigiamai vertina tai, kaip atrodote ir ką sakote. Tokiam žmogui jūs nerūpite – jis ieško tobulo partnerio, kurio portretą susikūrė savo galvoje.

Ieškokite partnerio, kuris gerbia, priima ir myli jus. Tiesa, nesupainiokite to su palaikymu, kuomet išreiškėte norą pasikeisti kurioje nors srityje ir partneris vėliau jus skatina bei ragina to siekti.

3. Jis nuoširdžiai jumis rūpinasi nesitikėdamas nieko atgal

Ieškokite žmogaus, kuriam nuoširdžiai rūpite ir kuris nelaukia, kol jam atsidėkosite už rūpestį. Tikra meilė nereikalauja nieko atgal ir nesprendžia apie jus pagal tai, kur gyvenate, ką dirbate ir kiek pinigų uždirbate.

Tiesa, šių trijų punktų nepamirškite ir patys. Tai – sunkus darbas, kuris reikalauja nuolatinių pastangų, tai nenutinka vien todėl, kad esate geras žmogus. Jei norite rasti tokį partnerį – ir patys praktikuokite dalykus, kurių tikitės iš jo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)