1. Pradėkite dieną pasivaikščiojimu

Vos pabudusi Kayla eina pasivaikščioti, tam ji skiria maždaug 30 minučių. Kodėl? Vaikščiojimas padeda sudeginti nemažai kalorijų, o jei tai padarysite ryte, jau būsite nuėjusi dalį reikalingo 10 tūkst. žingsnių dienos limito. Be to, tyrimai atskleidžia, kad laikas lauke, gamtoje turi teigiamą reikšmę gerai savijautai.

2. Nepamirškite vandens

K. Itsines siūlo vandenį gerti einant pasivaikščioti. Grįžtant namo turėtumėte būti išgėrusi bent 600 ml. vandens.

Taip, Kayla nieko nesumaišė – pirmiausia gerkite ne kavą, o vandenį. Tai padės stabilizuoti kortizolio lygį ir net numesti nereikalingų kilogramų.

3. Nepamirškite vitaminų

Gerkite įprastus vitaminus taip, kaip patarė gydytojas ar vaistininkas, tačiau K. Itsines mėgsta savuosius išgerti prieš pusryčius, o tuomet eiti į dušą.

4. Pasilikite pakankamai laiko susiruošti

K. Itsines pataria suplanuoti laiką taip, kad ryte turėtumėte pakankamai laiko ramiai susiruošti ir nereikėtų išbėgti su vis dar drėgnais plaukais.

5. Stenkitės valgyti pusryčius tuo pačiu metu

„Jei manote, kad apsimiegojus išgersite kavos ir tai bus puikios dienos startas – labai klystate“, – sako trenerė ir rekomenduoja kasdien valgyti sveikus pusryčius tuo pačiu metu. Taip nesijausite išbadėję vos nuvykus į darbą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)