Daug kartų jo klausiau, ar jis turi kitą moterį, sakydavau, jeigu taip, tai prašau palikti namus, nes mane tai labai žemino. Aišku, jis sakė, kad kitos moters nėra, bet vieną dieną yla išlindo iš maišo ir sužinojau, kad jis jau visą pusmetį turi kitą moterį.

Aišku, mes pradėjome skyrybų procesą. Likus dviems dienoms iki skyrybų teismo, vyras mane pasikvietė pokalbiui. Jis labai atsiprašinėjo, sakė supranta, kad padarė didelę klaidą ir kad aš su dukra esame jo gyvenime pačios svarbiausios. Leidau grįžti į namus ir nusprendėme pradėti viską iš naujo. Jau du mėnesius gyvename kartu, bet aš ant išprotėjimo ribos.

Visą laiką galvoju, ar jis tikrai su ja nutraukė santykius, nuolat kamuoja nerimas ir baimė, kad mane vėl išduos. Nuolat apie tai galvoju ir kartais savo vyrui ją prikaišioju. Vien nuo minties, kad jis vieną valandą su ja lovoje, kitą valandą – su manimi, man šiurpas eina per kūną. Kaip man su visu tuo susitvarkyti? Bijau, kad nuo tokios būsenos nesusirgčiau.

Atsako santykių ekspertas Darius Ražauskas

Vyro neištikimybė yra rimta, galinga šeimos krizė. Tai, kad jūs į tai reaguojate stipriai ir jautriai yra normalu, ir jūsų reakcija yra normali. Tačiau, jei taip ir paliksite, ir nieko nedarysite, tai gali vyrą ir vėl išvaryti iš jūsų šeimos, nes gali būti, kad jis dabar nuoširdžiai bando, nutraukė visus ryšius ir iš tiesų suvokia savo klaidą. Dažnai vyrai gavę tokią šoko terapiją iš tiesų supranta, ką prarado.

Šaunuolė, kad jį priėmėte – tikrai verta pabandyti išsaugoti vaikų tėvą ir vyrą. Kai kurie vyrai po tokių krizių ir savo klaidų, jei jas suvokia, tampa žymiai geresni, patikimesni, šiltesni ir gilesni nei buvo prieš tai. Kitaip sakant, jei jums pavyks išsaugoti santykius – jūs turėsite žymiai tvirtesnę šeimą, kuri išgyveno krizę.

Visas atsakymas – vaizdo įraše.

Nesutariate su antrąja puse ar nežinote, kaip elgtis susiklosčiusioje situacijoje? Siųskite savo išsamų santykių problemos aprašymą ir gaukite Dariaus Ražausko patarimą. Anonimiškumą užtikriname.

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/265.inc"); ?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)