Apskritos formos krūtys

Krūtys apskritos, tiek žiūrint iš apačios, tiek – iš viršaus. Tokios krūtys gerokai ilgiau išsaugo formą. Dėl tokios formos tokios krūtys ir keturiasdešimties gali atrodyti kaip dvidešimtmetės. Kardinalūs pokyčiai prasideda tik artėjant menopauzei. Įprastai apvalios, krūtys yra nemažos, taigi jas turinčioms moterims tenka ne tik daug žvilgsnių, bet ir sunkumų – renkantis liemenėlę, rašoma tinklalapyje marieclaire.ru.

Idealus variantas: liemenėlė su plačiomis petnešėlėmis ir uždarais kaušeliais, kurie neiškels krūtų į viršų.

Asimetriškos krūtys

Variantas, kai viena krūtis yra didesnė už kitą (dažniausiai kairioji – dėl širdies padėties) – vienas iš dažniausių. Tai normalu – žmogaus fiziologijai būdinga asimetrija. Skirtumų būna ir vos pastebimų (puse dydžio), ir didesnių (visu dydžiu). Abiem atvejais galima išeitis, neprireiks kreiptis į plastikos chirurgą.

Idealus variantas: liemenėlę rinkitės pagal didesniąją krūtį, antraip jai bus nepatogu, ji netilps į per mažą kaušelį. Jei skirtumas didokas, rinkitės liemenėlę su vadinamuoju „push-up“ efektu (prancūziškoji liemenėlė) – kai liemenėlė turi įdėklų; išėmus įdėklą iš vieno kaušelio, bus pasiektas balansas.

Liemenėlė

Didelis tarpas tarp krūtų

Renkantis liemenėlę, svarbu ir tarpas tarp krūtų – nuo to priklauso ne tik estetinis aspektas, bet ir komfortas, apie kurį reikia pirmiausia galvoti.

Idealus variantas: liemenėlės su užsegimu priekyje. Įprastai tokių modelių tikslas – sukurti gundomą tarpelį tarp krūtų. Jums toks variantas reikš, kad krūtys bus švelniai, bet patikimai užfiksuotos tinkama padėtimi.

Krūtys, kurios tarsi žiūri į priešingas puses

Šis tipas nuo didelio tarpo tarp krūtų skiriasi kryptimi – speneliai tarsi žiūri į priešingas puses. Šiuo atveju sudėtinga išsirinkti liemenėlę, nes joje (ypač „push-up“ tipo) krūtims nepatogu, speneliai būna toje vietoje, kuri jiems numatyta dizainerių.

Idealus variantas: liemenėlės su minkštais kaušeliais, ypač pagamintais iš medžiagų, kurios prisitaiko prie krūtinės formos. Tik ir priekyje užsisegančios liemenėlės.

Lašo formos krūtys

Šios formos krūtys pasižymi didesne mase iš apačios ir jos nebuvimu iš viršaus. Tokios formos krūtims ypač turi įtakos amžiaus ir hormonų pokyčiai, jas reikia stipriai prilaikyti. Sunkiausia turinčioms dideles tokios formos krūtis – didžiausias svoris tenka apačiai, dėl to spartėja formos pokyčiai.

Idealus variantas: liemenėlės su stipriu fiksavimu. Šiuo atveju būtini lankeliai, o jei krūtinė didoka, pageidautinos plačios petnešėlės ir platus pagrindas. Svarbu, kad liemenėlė pakeltų krūtinę – tam tiks prancūziškosios liemenėlės modelis („push-up“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)