– Pakalbėkime apie moteris ir jų dažniausiai patiriamas traumas sekso metu. Kokios jos?

– Visų pirma, turime atskirti psichologines traumas ir fizines. Nes seksas labai lengvai gali sukelti tiek vienas, tiek kitas. Jei kalbėsime apie psichologines traumas, jų priežastimi gali būti neišpildyti lūkesčiai, nes kiekvienas iš mūsų nuo pat paauglystės turi savo įsivaizdavimus, kaip turi vystytis seksualinis gyvenimas, kokie santykiai turėtų būti ir pan. Jei partnerio įsivaizdavimas yra kitoks, reikės įdėti pastangų, kad susikalbėtumėte. 

– O jei kalbėsime apie fizines traumas?

– Žmonės patiria traumas dažnai norėdami pakartoti triukus, kuriuos matė filmuose. Tarkime, moterį pagriauna į lovą ir aistringai ant jos griūna. Tokiais atvejais gali būti ir raktikaulio lūžis, ir visokie slankstelių išnirimai. Įsivaizduokite, pargriovė moteriškę ant lovos ir ant jos užgriūva 100 kg. To daryti nereikėtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt