1. Nesako to, ką iš tiesų galvoja. Tai – pirmas dalykas, kurį paminėjo daugelis vyrų vos uždavus jiems klausimą. Pasak vyrų, moterys sako vieną dalyką, tačiau galvoje turi visai kitą, o tuomet tikisi, kad bus teisingai suprastos. Tarsi vyrai būtų minčių skaitytojai ir galėtų suprasti, ko iš tiesų nori moteris. Na, atleiskite, damos, tačiau vyrai tikrai nežino, ko nori moterys. Komunikacija yra raktas į puikius santykius!

2. Elgiasi kaip auka. Jei jau vyrai turi būti riteriai, blizgančiais šarvais, tai moterys turi būti... išgelbėtos. Damos, vyrai neprieštarauja atidaryti jums duris, kartais apmokėti bendrą sąskaitą ar ilgai ir laimingai su jumis gyventi. Vis dėlto, jei ieškote princo ant balto žirgo, kuris jus išgelbės... Greičiausiai teks išgelbėti pačioms save, nes šis personažas yra mitas.

3. Seka jo veiklą feisbuke. Kiekviena moteris mano, kad jos vyras – išties šio to vertas ir kitos moterys tiesiog suka ratus aplink ir tik ir telaukia, kada galės jį suvilioti. Na, pasak vyrų, jų nori tikrai ne kiekviena sutikta moteris, o jei ir norėtų, tai jūsų vyro pasirinkimas, ar pasinaudoti proga, ar ne. Išmokite pasitikėti savo vyru, o ne sekite, ką jis veikia feisbuke, aiškindama, su kuo jis gali „tapti draugais“.

4. Kaltina dabartinį partnerį dėl to, ką padarė prieš jį buvęs. Daugybė moterų buvo įskaudintos mylimų vyrų, tačiau tai, ką padarė buvęs, tikrai nėra dabartinio kaltė, tad palikite šį patirties bagažą praeityje ir priimkite dabartinį vyrą tokį, koks jis yra.

5. Naudoja seksą kaip ginklą. Nenustebkite, jei vieną dieną prieš jus atsisuks jūsų pačios elgesys naudojant seksą kaip ginklą, kai juo „apdovanojate“ vyrą tik tuomet, kai jis padaro kažką, ko norite. Vyrai negali pakęsti moterų, kurios naudoja seksą, kad sukurtų santykius, tačiau santykiams įsibegėjus seksą iš dienotvarkės ištrina. Nesupraskite klaidingai, jei santykiai juda netinkama linkme ir paprasčiausiai nenorite mylėtis – greičiausiai šiuo laikotarpiu mylėtis netrokšta ir jis. Vis dėlto, jei santykiai puikūs, tuomet turėtų egzistuoti ir sveikas seksualinis gyvenimas. Ieškokite kompromisų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)