Į dešimt taisyklių įėjo tokie reikalavimai kaip: neturėti draugių ir dirbti mažiausiai 50 valandų per savaitę.

Į moters pareiškimą sureagavo tūkstančiai internautų, kurie pasidalijo ir savo nuomone.

Pasak moters, jos vyras negali naudotis socialiniais tinklais, turėti draugių ir gali bendrauti tik su vienišais vyrais. Jokių draugysčių su partneres turinčiais vyrukais.

Jam negalima rūkyti, gerti galima tik du kartus per metus, tačiau neprisigerti. Uždrausta žaisti kompiuterinius žaidimus ar žiūrėti pornografiją. Moteris taip pat pageidauja, kad jos vyras namuose visuomet palaikytų švarą.

Ji kaip mat gavo daugybę internautų atsakymų. „Na, tu turėtum laikytis tų pačių taisyklių – jokių soc. tinklų ir jokių vyrų draugų“, – rašė vienas jų.

„Sėkmės, jei tikiesi, kad jis grįžęs po 50-ies darbo valandų savaitės dar norės kažką veikti“, – rašė kitas internautas.

Kai kurie buvo šokiruoti tokių taisyklių ir teigė, kad tai panašiau į įkaitą, o ne sutuoktinį.

„Negali surašyti tokių taisyklių kitam žmogui ir tikėtis, kad būsite laimingi. Laimingai susituokusiems žmonėms nereikalingi taisyklių sąrašai.“

Tiesa, neaišku, ar moteris specialiai neparašė tokių taisyklių tam, kad tiesiog įžiebtų internautų aistras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)