Vyrai, deja, tėra tik žmonės ir jų emocijoms taip pat būdingas labilumas. Staiga pablogėjusi vyro nuotaika dar tikrai nėra ženklas, kad jūsų nebemyli. Daugiausia dėmesio reikėtų atkreipti į tai, ar jo žodžiai nesiskiria nuo veiksmų.

Yra ir dar keletas požymių, leidžiančių bemaž neklystant spręsti apie vyrų jausmus. Toliau paminėta, kaip jie elgiasi, kai yra įsimylėję.

Atidžiai (!) klausosi

Idealiomis klausytojomis paprastai laikomos moterys. Kai kurių vyrų klausymosi įgūdžiai – tiesiog pasibaisėtini.

Visgi svarbu atminti, kad vyrai linkę ypač susikaupti, jei juos kas nors sudomina. Taigi, jei vyras ne tik jus girdi, bet ir reaguoja į tai, ką sakote, galite neabejoti, kad esate jam svarbi.

Beatodairiškai aukojasi

Aukoti savo laiką ir energiją visiškai nesunku, jei tai daroma dėl mylimo žmogaus. Tikra tiesa, kad mylintys vyrai jaučiasi ypač nemaloniai, jei jų išrinktoji nelaiminga.

Taigi, vyras, kuris aukojasi dėl jūsų laimės, veikiausiai yra iki ausų įsimylėjęs. Jūsų poreikiai jam visada bus svarbesni už savuosius, todėl prireikus jis nedvejodamas pakeis savo planus.

Nebijo pasirodyti silpnas

Įsimylėjęs vyras jaučiasi daug ramiau, jei žino, kad gali pasirodyti silpnas ir pažeidžiamas. Vadinasi, silpnumo apraiškos gali rodyti, kad jūs tam vyrui rūpite labiausiai.

Visada esate jam graži

Eidamos į pirmąjį pasimatymą moterys iš tiesų atsakingai gražinasi, ir tai nieko stebėtina: juk noras atrodyti ir jaustis gerai, susitikus su vyriškiu, kuris rūpi, yra labai natūralus.

Vėliau, santykiams įsibėgėjus ir vis daugiau laiko praleidžiant kartu, komforto lygis kyla, o moterų noras kaskart sužavėti, priešingai – mažėja. Jos nebebūgštauja, jei tenka pasirodyti su pižama, išsitaršiusiais plaukais ir pan.

Tačiau jei vyras moterį myli, ji jam atrodo graži bet kokioje situacijoje.

Jumis didžiuojasi (ir nesibaiminai tai parodyti)

Mylintis vyras labai aiškiai leidžia suprasti, kaip jumis didžiuojasi.

Nesvarbu, ar jūs fantastiška motina, ar puiki darbuotoja, galite būti rami, kad jūsų pasiekimai neliks nepastebėti. Visiškai viskas, ką darote ir ko siekiate, mylinčiam vyrui kelia susižavėjimą ir pasididžiavimo jausmą.

Svarbu ir tai, kad vyrai nesijaučia perdėm sužlugdyti net tada, jei mylimai moteriai sekasi geriau nei jiems.

Kovoja su jumis (perskaitėte teisingai)

Čia kalbama ne apie įžeidimus arba beprasmį konfliktavimą ir jau tikrai ne apie fizinius veiksmus.

Vyras, kuriam svarbūs santykiai su moterimi, tikrai kils į kovą iš baimės ją prarasti, ir taip elgsis net tada, jei tektų kovoti su moterimi, kurią myli.

Kodėl? Todėl kad jaučia santykiams iškilusią grėsmę. Jei tokia yra vyro įsiūčio priežastis, kovingą jo nusiteikimą derėtų laikyti ne priešiškumo, o atsidavimo ženklu.

Gerbia jūsų artimuosius ir draugus

Vyrui automatiškai tampa svarbūs visi žmonės, kurie yra svarbūs jo mylimai moteriai. Priežastis labai paprasta: jei moteris brangina artimuosius ir draugus, nevalia įžeisti jos jausmų.

Net ir tuo atveju, jei kuris nors iš moters artimųjų vyrui nepatiks, savo požiūrio jis neparodys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)