1. Pirmiausia, patrauklumo balų visada prideda šypsena, rašoma „The Mirror“. Tik moterys gali šypsotis kone nuolatos, o vyrai – ne visai. Smalsu, kaip patobulinti šypseną? Lai šypsena išsiskleidžia iš lėto...

2. Ar ką nors keičia „grožio miegas“? Taip, jis, galima sakyti, daro stebuklus!

3. Raudoni drabužiai kaitina fantaziją tiek dėvimi moters, tiek vyro.

4. Vyrams tikrai nereikia būti švariai nusiskutusiems, mat subtiliai apšepę jie atrodo sumanesni ir draugiškesni.

5. „Aukščiau galvą!“ – tai priesakas vyrams; moterys neturėtų juo vadovautis.

6. Labiausiai imponuoja žemas vyrų balso tembras. Moterų balsas turėtų skambėti tiesiog moteriškai.

7. Vyrukai turėtų pasitempti, nes jų pranašumas – ūgis, o moterims kartais neprošal avėti žemakulnius.

8. Moterys turi patikėti, kad pasidažyti būtina. Taip pat svarbu nepersistengti renkantis liemenėlę: vyrai tikrai neina iš proto dėl didelių krūtų – tai paprasčiausias mitas.

9. Vyrukai, pakaks, jei elgsitės tinkamai, ramiai ir pasitikėsite savimi. Dar vienas pliusas – šuo augintinis. Beje, koks nors bukagalvis svorių kilnotojas veikiausiai pasakys, kad, norint patikti moteriai, reikia demonstruoti raumenis, važinėti prabangiais automobiliais ir švaistytis pinigais. Na, taip, tokie dalykai irgi daro įspūdį, tačiau jei einate į pasimatymą su „supermodeliu“, turėtumėte disponuoti visu paketu ir jame neturėtų būti smegenų: smegenys šiuo atveju visai nebūtinos.

10. Nė vienas patarimas neįtikina? Galbūt įtikins vienas triukas, kurį įgyvendinti pavyks niekaip savęs nekeičiant. Per pirmąjį susitikimą ateikite su draugu (-e). Tai turi būti į jus panašus (tokio pat gymio, sudėjimo ir veido bruožų), tiktai mažiau nei jūs patrauklus žmogus. Tie, kurie taip pasielgė, nenusivylė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją