Mūsų išvaizda tampriai susijusi su tuo, ką apie save manome. Akivaizdu, jog jei mūsų savivertė žema, savo išvaizdą taip pat vertiname ne itin teigiamai. Kai kurios moterys pasitikėjimo savimi trūkumą bando kompensuoti tonomis makiažo ar liemenį suveržiančiais korsetais. Naujų dalykų bandymas, žinoma, nėra problema, kol jis neužgožia tikrosios tapatybės.

Mąstymo pakeitimas – didelis žingsnis geresnio gyvenimo link. Pozityviu požiūriu pasižymintis žmogus bus gražus ir sau, ir kitiems.

Visuomenėje įsivyravęs požiūris, jog jau 40-ties moteris nebėra tokia graži kaip prieš 10 ar 20 metų – tikra atgyvena. Savaime suprantama, jog moteris po dešimtmečio atrodo kitaip, tačiau toks pasikeitimas neprivalo būti neigiamas.

Tad, jei norite senti ir gražėti, svarbu visais įmanomais būdais rūpintis savo kūnu – mankšta, tinkama mityba ir geras miegas turėtų būti išorinio grožio kūrimo pagrindu. Tai – ne reikalavimas, o pasirinkimas.

Pasistenkite šį ritualą paversti įpročiu – tokiu, kaip, tarkime, dantų valymas. Reikiama dieta ir sportavimas gali būti priderinti prie kiekvieno figūros tipo ir gyvenimo būdo.

Kitas senėjimo tokiu būdu privalumas – užmiršite apie besikeičiantį kūną ir jausitės pasakiškai dėl pasiektų tikslų. Taip įgysite pasitikėjimo savimi ir savo išvaizda. Jokia suknelė, lūpdažis ar papuošalas nepakeis tokio gyvenimo būdo fizinės, psichinės, dvasinės ir emocinės savijautos.
Be to, kartu savo teigiama energija ir pozityviu požiūriu tiesiog traukte trauksite žmones artyn savęs.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)