Šiame straipsnyje įmonės „Well+Good“ tarybos narė pasidalino patarimais, kaip bėgant metams atrodyti ir jaustis vis geriau ir geriau.

Mūsų išvaizda labai priklauso nuo to, ką manome apie save. Jei nepasitikite savimi, greičiausiai savo išvaizdą vertinate neigiamai. Kai kurios moterys neigiamą požiūrį į save bando pakeisti naudodamos gausybę dirbtinių priemonių – nuo ekstremalaus makiažo iki korsetų. Žinoma, nenoriu pasakyti, kad niekada negalima išbandyti naujų dalykų! Tačiau jei save išreikšti galite tik naudodama dirbtines priemones, aišku, kad norėdama pasijusti (ir, žinoma, atrodyti) puikiai, turite išspręsti gilesnes problemas.

Kai nusiteikiate teigiamai, atrodote gražiau.

Norint gerai atrodyti bet kokiame amžiuje, labai svarbu pradėti nuo minčių. Išvaizda prasideda nuo nusiteikimo. Jei nusiteikiate teigiamai, tampate gražesnė – tiek sau, tiek kitiems. Nusiteikus neigiamai bus atvirkščiai.

Tradiciškai tikėta, kad 40‑ies ir daugiau sulaukusios moterys neturėtų atrodyti taip gražiai, kaip atrodė būdamos 20‑ies ar 30‑ies. Tačiau tai – netiesa. Žinoma, su kiekvienu dešimtmečiu atrodysite vis kitaip, tačiau tai – nieko blogo. Senėjimo išvengti negalima, tačiau jei imsitės iniciatyvos, galite kontroliuoti su amžiumi atkeliaujančius pokyčius.

Jei norite laikui bėgant išlikti nepakartojama, štai kas svarbiausia tiek išoriniam, tiek vidiniam grožiui – gera fizinė forma, tinkama mityba ir geras miegas. Tai – būtina sąlyga, o ne pasirinkimas.

Pradėkite kuo anksčiau ir išsiugdykite gerus įpročius, kurių laikytis būtų taip pat įprasta, kaip valytis dantis. O bėgant metams reikės sau skirti vis daugiau dėmesio ir atsidavimo. Rūpintis reikia tiek kūno, tiek proto sveikata. Gerą formą ir sveikatą palaikyti padės sportas ir tinkama mityba – o šiuos dalykus galima pritaikyti kiekvienam kūno tipui ir gyvenimo būdui.

Niekas neprilygsta galiai, kurią jaučiate būdama puikios fizinės formos ir siekdama savo tikslų. Galite mylėti save ir pasitikėti savimi. Taip pat gerai fiziškai, protiškai, dvasiškai ir emociškai jaustis nepadės jokia suknelė, lūpdažis ar papuošalas. Kad gerai jaustumėtės, nereikės jus mylinčio vyro (nors pasitikint savimi santykius kurti lengviau). Jei pasitikėsite savimi, kad ir ką bedarytumėte, būsite teigiamai nusiteikusi. O taip jūsų grožis pritrauks žmones, nematančius jūsų amžiaus, bet jaučiančius jūsų energiją ir norinčius tapti jos dalimi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)