Jennifer Lopez (52 metai)

Alyvuogių aliejus

„Mano mama sakydavo, kad alyvuogių aliejus yra vaistas nuo visko. Ir tai paslaptis, kurią naudoju daugelį metų, nes jis tikrai veikia“, – tinklalapiui health.com sakė J. Lopez.

Grožio miegas

Nepaisant įtempto grafiko filmavimo aikštelėje ir muzikos studijoje, koncertų, treniruočių ir dviejų vaikų priežiūros, J. Lopez visada randa laiko pamiegoti. „Vienas svarbiausių patarimų – visada pakankamai miegoti. Norėčiau miegoti devynias ar 10 valandų, bet bet kuriuo atveju visada pasirūpinu, kad pamiegočiau mažiausiai aštuonias“, – sakė aktorė.

Daug vandens ir daržovių

Kad ir kaip banaliai nuskambės, J. Lopez įsitikinusi, kad grožis prasideda iš vidaus. „Atsiprašau, bet tai tiesa! Vanduo, daug vaisių ir daržovių turi įtakos odos išvaizdos kokybei“, – sakė žinoma moteris.

Ji negeria alkoholio, nerūko ir nevartoja kofeino

Galite būti tikri, kad jūs niekada neišvysite J. Lopez geriančios alkoholio ar rūkančios. Be to, jau daug metų ji nevartoja kofeino.

Glikolio rūgštis

J. Lopez žurnalui „People“ pasakojo, kad ji reguliariai naudoja glikolio rūgštį, kad „suteiktų sveiką švytėjimą savo odai“. Jos naudojami serumai ir kremai būtinai apsaugo odą nuo saulės, o juose esantys glikolio rūgštis, vitaminas C ir proretinolis suteikia jai skaistumo ir išlygina, o kartu sumažina smulkių raukšlių atsiradimo riziką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją