Specialistė atskleidžia, kad nemažai moterų vis dar tiki jau seniai paneigtais mitais apie veido odos priežiūros priemonių naudojimą bei prisipažįsta prausiančios veidą paprastu muilu.

„Veidas nuolat prausiamas muilu praranda natūralią savo apsaugą. Tai išerzina odą, gali sukelti šerpetojimą, bėrimus, ankstyvą odos susenimą, o dažnai ir dermatitą ar dehidrataciją“, – sako S. Mikalauskaitė.

Vakarinį veido ritualą pristačiusi grožio terapeutė teigia, kad jis padės skatinti elastino ir kolageno gamybą. Kolagenas ir elastinas būtini odos jaunystei išlaikyti, suteikia odai stangrumo ir elastingumo.

Simona Mikalauskaitė

Tiesa, vertėtų atkreipti dėmesį, kad šis ritualas nėra tinkamas moterims, kurios skundžiasi stipriais bėrimais, akne ar kenčia nuo pūslelinės.

Specialistė pastebi, kad daugelis moterų nenaudoja veido pienelio vien dėl to, kad nežino, kaip tai tinkamai daryti: naudoja vatos diskelius, kurie sugeria dalį produkto ir, trinant veidą, dirgina odą.

Vakaro ritualą žiūrėkite vaizdo įraše.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)