1. Dezodorantas rankoms

Svogūnų, žuvies, ryškaus aromato prieskonių kvapai įsigeria į rankas. Naudotus arbatos pakelius dar kartą užplikykite ir patrinkite jais rankas – nemalonių kvapų neliks, nes arbata juos sugers.

2. Vietoje madingų paakių pagalvėlių

Drėgni, šaldytuve atvėsinti arbatos pakeliai pašalins nuovargio žymes aplink akis. Uždėkite pakelius ant probleminių vietų ir 20 min. su jais pagulėkite. Tuo metu arbatoje esantis kofeinas ir taninai atgaivins odą, o antioksidantai nuramins, jei oda sudirgusi.

3. Poroms

Pakartotinai užplikykite labai karštu vandeniu kelis arbatos pakelius. Pasilenkite virš lėkštės ir pabūkite 10 min. Per šį laiką poros atsivers, o naudingos medžiagos iš arbatos atgaivins, tonizuos odą.

4. Plaukams

Išsiplovus galvą perskalaukite plaukus juodosios arbatos nuoviru, palaukite 10 min., kad skystis susigertų, paskui dar kartą perskalaukite plaukus. Po kelių tokių procedūrų plaukai ims blizgėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt