Avinas

Birželio pradžioje sutiksite seną meilę ar pamatysite, kad kažkas jums nėra abejingas, bet tikresni santykiai prasidės nuo mėnesio vidurio, o pati birželio pabaiga bus ypač tinkama visiems meilės reikalams. Antrą mėnesio pusę padidės pajamos. Geriau seksis darbas, bus pakilesnė nuotaika. Mėnesio pradžią paskirkite grožio procedūroms, palankus metas net grožio operacijoms, dantų pagražinimui, kūno jauninimo technikoms. Ką bedarytumėte – viskas tiks ir duos rezultatą.

Vienintelis perspėjimas šį mėnesį – neišlaidaukite ten, kur nebus teigiamo rezultato: nepirkite nekilnojamo turto, naujų mašinų, technologijų, net nemokėkite už mokslą – atidėkite tai kitam mėnesiui. Kartais labia naudinga patempti gumą, daug įdomių dalykų „išlenda“...

Dar vienas patarimas – valdykite emocijas, nepasiduokite provokacijoms, nesigraužkite dėl padarytų klaidų, viskas yra iliuzija, po kiek laiko tik pasijuoksite iš savo emocijų.

Jautis

Pirmą mėnesio dekadą bus padidėjęs konfliktiškumas, jausitės teisūs, norėsite visus priešus nubausti. Mėnesio pabaigoje tai gali peraugti į didelį skandalą. Na, bet jei mokėsite valdytis, nesureikšminsite neteisybės, vykstančios jūsų artimiausioje aplinkoje, viskas praeis sklandžiai, karo pavyks išvengti.

Visą birželį bus puikūs meilės reikalai, jausite begalinį komfortą su mylimu žmogumi, galite suplanuoti vaikus, nors, geriau pagalvojus, vaikai mėgsta užgimti ir neplanuoti… Taigi jei nejaučiate poreikio tapti tėvais, tuomet labai labai saugokitės.

Su pinigais didesnių bėdų nenusimato, jų bus pakankamai, o jei užsinorėsite turėti jų daugiau, visada rasite būdą užsidirbti papildomai. Visą mėnesį turėsite daug darbo.

Dvyniai

Šis mėnuo jums pakankamai geras, ypač jei esate meniškos sielos. Seksis kūrybinė veikla, jei esate politikas, tuomet būtinai šį mėnesį pasirašysite puikią kalbą, būsite išklausytas ir išgirstas.

Visiems dvyniams nusimato daug renginių, vakarėlių ir šiaip išėjimo į žmones. Daugiau nei įprasta rengsite vakarėlius savo brangiems žmonėms. Jausitės mylimi ir mylintys. Naujos pažintys suteiks daug naudos dabar ir ateityje, užsimezgusi draugystė peraugs į ilgalaikę draugystę partnerystę. Tuoktis ar rengti įvairias šeimos iškilmes palankiau mėnesio pabaigoje, nuo 21 dienos.

Na, bet mėnesio viduryje, saugokitės, kad nieko neįskaudintumėte, nes nuo 11 iki 18 dienos bus padidėjęs nervingumas, jausis išsekimas, pervargimas, net nepajusite, kad pjaunate šaką ant kurios sėdite. Šiuo periodu tyla – gera byla. Savo nuomonę pasilaikykite sau.

Vėžys, liūtas, mergelė

Vėžys

Šį mėnesį viskas klostysis sėkmingai. Jausite, kad sekasi visi darbai. Palanku atnaujinti namus, sodybą ar šiaip vietelę, kuriai jaučiate sentimentus. Nusimato kelionės į seniai lankytas vietas, kur jau 100 metų nebuvote.

Jei dalyvaujate kare dėl meilės, tai mėnesio viduryje jūsų laikia pergalė, apie 15 dieną palanku pirštis ar ištarti taip...

Darbe atsigausite, nes būsite įvertinti, pastebėti. Ir patys, ir jūsų viršininkai džiaugsis darbo rezultatais. Labai kūrybingai spręsite iškilusius klausimus, viskas eisis lyg mostelėjus burtų lazdele. Gausite „dozę“ apkalbų, bet kai sekasi, tai šito neįmanoma išvengti.

Jei nusprendėte birželį atostogauti, tuomet rinkitės poilsį prie vandens. Kuo didesnis vandens telkinys tuo geriau, taigi tobuliausia atostogauti prie vandenyno.

Liūtas

Pakankamai neutralus mėnuo. Darbe, kaip visada, daug atsakomybės, bet situacija suvaldoma. Na, bet kadangi esate perfekcionistai, jum atrodys, kad viskas ne taip, galite jaustis nelaimingi, pervargę ir neįvertinti, atrodys, kad sėkmė atsuko jums nugarą. Bet taip tik atrodys…

Mieli liūtai, užtat meilės reikaluose jausitės puikiai. Jumis žavėsis, liaupsins, giedos šlovinimo giesmes... Ypač tai pajusite antroje mėnesio pusėje.

Šis mėnuo palankus pradėti naują veiklą, susirasti naują hobį, išmokti kažką naujo, nes energijos tikrai užteks, todėl palanku daug sportuoti judėti ir ta veikla, kurią susirasite, geriau, kad būtų aktyvi, o ne prie kompiuterio.

Daug gražių emocijų suteiks vyresni giminės, gal parašys jūsų naudai testamentą… O gal ką vertingo padovanos – visais atvejais turėsit naudos.

Mergelė

Visas mėnuo pakankamai harmoningas, tik mėnesio viduryje nusimato nedideli nesusipratimai pinigų srityje, o kai bėdelės su pinigais, tai ir meilė nebe tokia karšta.

Mėnesio pradžioje jūsų laukia puikūs darbo pasiūlymai, atsiras galimybė pasiekti aukštus tikslus, o jei yra siekiamybė išgarsėti, tam tikrai susidarys sąlygos, o mes žinome, kad gera pradžia – pusė darbo.

Mergelės žinomos kaip labai tvarkingas zodiako ženklas, mėgstate, kad viskas būtų savo vietose, savo lentynėlėse, tad šis mėnuo ypač tinkamas patenkinti jūsų tvarkymosi poreikį, jausitės turintys daug energijos sutvarkyti ne tik namus, darbo vietą, bet ir pasaulį. Patys dirbsit ir kitiems neleisit sėdėti be darbo.

Jei turite chroniškų ligų, suaktyvinti gydymą ar pradėti naudoti naują metodiką ar naujus vaistus geriausiai nuo 7 dienos.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys

Svarstyklės

Birželis tinkamas atostogoms, nes darbai vyks vangiai, o ir noro kažką naudingo nuveikti neturėsite, taigi atostogaukite.

Tie kurie turite geležinę valią, galite transformuoti savo namus, įdiegti nujausią buitinę techniką, o su moraliai atgyvenusia, sena – atsisveikinti. Labai palankus metas atsikratyti senų dalykų, t. y. nemalonių nebeperspektyvių santykių, nereikalingų daiktų, net įsisenėjusių ligų, viską šluokite iš namų ar organizmo – tikrai pavyks.

Kitas, ne mažiau palankus aspektas – norėsis ištrūkti į laisvę, atsiras poreikis pabūti vieniems, pasiklausyti tylos, pamedituoti. Gali šauti galvon labai keistų idėjų, aplinkiniams atrodys, kad jūs išprotėjote, bet po kiek laiko už tas nesąmones galite gauti Nobelio premiją. Taigi, nebijokite svajoti, būti keisti ir pajudinti sustabarėjusią pasaulio tvarką.

Pirmą mėnesio pusę būkit atsargesni dirbdami su buitine technika.

Skorpionas

Šį mėnesį padidėja jūsų vaisingumas, tai puiki žinia tiems, kurie planuoja susilaukti vaikų. Pastojimui tinkamas visas mėnuo, bet ypač stiprus planetų poveikis bus nuo birželio 3 iki 10 dienos. Kur vaikai, ten ir santuoka, visas periodas palankus tuoktis, kurti naujus ilgalaikius santykiuis, planuoti šviesią ateitį partnerystėje.

Daug laiko skirsite savo artimiesiems, šilti šeimyniniai ir giminiški santykiai jus džiugins visą mėnesį, palanku organizuoti giminės susitikimą, pasimatyti su toliau gyvenančiais artimaisiais. Visas šeimos šventes planuokite apie birželio 20 dieną.

Darbe, kaip kare, turit reikalauti, kad jūsų žodis būtų pirmas ir paskutinis. Nesvarbu, ką gyvenime veikiate, kuo dirbate, jūsų intuicija šiuo metu padidėjusi, todėl darbo kolektyvui atnešite didesnę naudą nei kiti jūsų bendradarbiai. Būsite naudingiausias komandos narys.

Mėnesio pabaiga gali atnešti didelį rūpestį dėl vyresnių giminaičių.

Šaulys

Kas šį mėnesį su jumis bevyktų, vis tiek jausitės laimingi, nes protas dirbs puikiai, jausitės kūrybingi, darbingi, lengvai sprendžiantys visas susidariusias problemas. Ypač pakylėti veikloje jausitės mėnesio pabaigoje, per kelias valandas gali išsispręsti įsisenėjusios bėdos, na, jei neišsispręs, tai tikrai pajudės iš mirties taško.

Na, o tie šauliai, kurie neturite tokios veiklos, kad galėtumėte stačia galva nerti į darbus, planuokite poilsį. Atostogas organizuokite toliau nuo namų, tinka visos pažintinės kelionės, tačiau „viskas įskaičiuota“ šiuo metu netinka. Jei sunkiau su pinigais, drąsiai galite keliauti po Lietuvą su dviračiais ir palapinėmis, šiuo metu toks kraštutinumas tik į naudą.

Neblogai klostysis meilės reikaliukai, galėsite patikrinti teiginį ar tikrai su mylimu žmogumi ir palapinėje rojus.

Jei laukiate ar tikitės naujų santykių, ar naujos meilės, tai palaukite iki rugpjūčio, šiuo metu nauji santykiai neperspektyvūs.

Ožiaragis, vandenis, žuvys

Ožiaragis

Birželis jums sėkmingas, tačiau kaip visada yra kelios išlygos. Nesivelkite į karą, koks puikus patrauklus ir perspektyvus jis beatrodytų. Nieko nelaimėsite, o nuostoliai garantuoti.

Kitas perspėjimas – nesipykite su senąja karta, nes išbrauks iš testamento. Visa kita, ką sugalvosite, tą ir darykite. Jūsų laukia sėkmė meilėje, piniguose, pagerės sveikata. Tinkamas metas keliauti. Tolima kelionė pakeis požiūrį į gyvenimą ir gyvenimo būdą. Gal pamatę kažką naujo sumanysite pradėti naują veiklą ir padėsite pagrindus turtingesniam gyvenimui.

Kaip bebūtų, šiuo metu labai daug minčių suksis apie pinigus ir praturtėjimą, suksite galvą kaip uždirbti dar ir dar. Na, nieko nepadarysi, toks jūs ženklas, mėgstate dirbti ir labai daug uždirbti. Jei planuojate pirkti namą ar butą, tai dabar yra palankus laikas ir išsirinksite gerą pirkinį, geroje vietoje ir už gerą kainą.

Vandenis

Dabar tikrai dar ne jūsų laikas, bet net tokiu metu galima atrasti neblogų dalykų. Puikus laikas visoms veikloms susijusioms su vandeniu, prie vandens. Jei sumanėte šiuo metu atostogauti, drąsiai rinkitės daiktus ir pirmyn prie jūros, nes darbai krinta iš rankų, nesidirba. Pailsėję viską nudirbsite per kelias dienas.

Tinkamas metas tvarkyti namą ar sodybą, kuri priklausė jūsų seneliams ar proseneliams, kuo daugiau kartų naudojosi, tuo geriau.

Neblogai seksis dalyvauti visuomeninėje veikloje, stoti į partijas ar tiesiog joms prijausti. Esate draugiški žmonės, todėl draugų galit būti įtraukti į labdaringas organizacijas ar tiesiog kažkokią įdomią veiklą, be oficialių pareigų.

Su meile turėsite rūpestėlio, vienišiams nesiseks kažką rimto susirasti, o esantiems porose nusimato santykių atšalimas. Saugokite vienas kitą.

Žuvys

Šį mėnesį jūsų priešai saldžiai miega, todėl darykite, ką tinkami, viskas pasiseks. Gyvenimas atrodys įdomus ir perspektyvus. Birželio pradžioje sulauksite puikaus pasiūlymo dėl darbo. Drąsiai jį priimkite ir pulkite į naują gyvenimą, viskas pavyks. Pirmą mėnesio pusę sulauksite aukštų įvertinimų, jei esate ambicingi, savo aplinkoje galit sulaukti pripažinimo ir žinomumo.

Daug naujų pažinčių, vakarėlių, malonumus sėkmingai derinsite su darbu.
Tinkamas metas vedyboms, naujiems meilės reikalams.

Ryšiai su užsieniečiais duos puikių rezultatų, tinka visi kontaktai: nesvarbu, ar su jais kuriat verslą, ar ruošiatės tuoktis viskas bus tik į gera...

Bedarbiai šį mėnesį lengvai susiras tinkamą darbą, svarbiausia noras dirbti. Sėkmės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)