Taip, mes praleidžiame daugybę laiko skaitydami, žiūrėdami ir praktikuodami sueitį, tačiau net ir tikriems sekso ekspertams visada bus ko išmokti, rašo sheknows.com.

Norite pavyzdžio? Štai – beprotiški faktai apie seksą. Galbūt juos norėsite ir patikrinti. Pamirškite standartines, kažkur girdėtas frazes ir nustebinkite savo antrąją pusę naujomis sekso žiniomis (tuo pačiu metu inicijuokite preliudiją) arba įtraukite šiuos faktus į savo kitas karštas sekso žinutes. Ir tiesiog atminkite, kad sekso srityje žinojimas yra galia.

Vibratoriai iš tikrųjų buvo išrasti kitam tikslui

Vibratorius buvo išrastas XIX a. kaip būdas numalšinti „isteriją“. Tai atrodo šiek tiek ekstremalu. Tačiau mes nerekomenduojame tikrinti šios teorijos, atimant iš moters vibratorių, kad pažiūrėtumėte, ar ją ištiks isterijos priepuolis. Tai tiesiog pavojinga.

Spermatozoidų santykis

Viename arbatiniame šaukštelyje sveiko vyro spermos vidutiniškai būna apie 300 mln. spermatozoidų. Tačiau moters kiaušialąstei apvaisinti užtenka vos vieno mažo plaukiko, kuris jūsų organizme gali gyvuoti iki savaitės.

Pirmasis dalykas, kurį žmonės daro po sekso, yra…

Pamirškite švelnias glamones po sekso! Remiantis elektronikos svetainės Retrevo.com apklausos duomenimis, 36 proc. jaunesnių nei 35 metai žmonių po sekso tikrina savo „Facebook“ ir „Twitter“ paskyras. Tikėkimės, kad jie neskelbia jokių nuotraukų!

Ilgiausias kada nors patirtas orgazmas

Nors atrodo, kad visą dėmesį pasiglemžia vyrų orgazmas, kalbant apie sekso kulminaciją, moterys juokiasi paskutinės. Moterų orgazmas vidutiniškai trunka 20 sekundžių – 14 sekundžių ilgiau, nei šešių sekundžių vyrų O.

Sperma yra natūralus antidepresantas

Remiantis Niujorko valstybinio universiteto Olbanyje tyrimu, kuriame dalyvavo 293 koledžo studentės, kontaktas su sperma gali sušvelninti depresijos simptomus. Maža to, sperma gali būti itin naudinga sveikatai: vienas arbatinis šaukštelis spermos turi daugiau kaip 200 baltymų, keletą naudingų vitaminų bei mineralų, įskaitant vitaminą C, kalcį, chlorą, citrinos rūgštį, fruktozę, pieno rūgštį, magnį, azotą, fosforą, kalį, natrį, vitaminą B12 ir cinką.

Jūsų smegenys sekso metu (tarsi) išsijungia

Groningeno universiteto Nyderlanduose atliktas tyrimas parodė, kad moterų orgazmo metu išsijungia migdolas – smegenų dalis, susijusi su baime ir nerimu. Taigi tas smegenų ištižimas, kurį patiriate sekso metu, yra teisėtas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją