Metų pertrauka – ne tik studentams

Praeitais metais mudu su vyru pasiėmėme tris mėnesius atostogų ir pakeliavome po Tailandą, Australiją ir Naująją Zelandiją. Apie tokią kelionę svajojau jau seniai. Kai nuo širdies smūgio netikėtai mirė svainis, supratau, kad gyvenimas – labai trumpas. Savo svajones reikia įgyvendinti, kol dar gali. Toje pačioje vietoje gyvenau daugiau kaip 20 metų, todėl norėjau viską pakeisti. Rizikuoti ir plėsti savo komforto ribas buvo nuostabu.

Grožio patarimų grupė internete

Sulaukus vyresnio amžiaus mano blakstienos praretėjo, todėl išbandžiau blakstienų ilginimo priemonę apie kurią išgirdau „Facebook“ grupėje „My Best Product Ever“ („Geriausias mano bandytas gaminys“), kur moterys dalinasi grožio patarimais. Jų rekomenduojamas priemones perku dažnai. Tai – puiki vieta atrasti tikrai veiksmingus gaminius.

Vakarėliai sulaukus vidutinio amžiaus

Sulaukus vyresnio amžiaus svarbu gyventi aktyvų socialinį gyvenimą. Kur nors išeinu bent tris kartus per savaitę – pavakarieniauti, pasiklausyti koncerto arba į teatrą. Rugsėjį su draugais ketiname pažiūrėti spektaklį „Magic Mike“.

Be to, dažnai einu į naktinius klubus. Neretai einu kartu su savo krikšto dukra, kuriai dabar 23‑eji. Ji juokauja, kad klube jaučiasi kaip su dukra pasilinksminti išėjusi mama!

Stresą mažinanti Reiki praktika

Vasarį patekau į rimtą autoavariją. Susilaužiau nugarą, keturis šonkaulius ir mėnesį praleidau ligoninėje.

Po avarijos dėl patirtos psichologinės traumos ilgai negalėdavau užmigti. Tačiau esu mokyta Reiki gydymo metodo specialistė, todėl užsiėmiau šia praktika ir pasijutau daug geriau. Reiki – tai labai atpalaiduojantis gydymas energija. Kai imu jausti nerimą, atlieku 30–60 minučių trukmės treniruotę – po jos jaučiuosi kaip naujai gimusi.

Puiki forma ir ateityje

Daugiau kaip 20 metų užsiiminėju pilateso mankšta, be to, 2017 m. įkūriau savo sporto studiją. Pilateso mankšta labai švelni ir puikiai padeda vidutinio amžiaus žmonėms stiprinti raumenis aplink sąnarius. Pilatesu kasdien užsiimu po 20–40 minučių. Ši mankšta labai padeda puikią formą palaikyti ilgai. Esu tikra, kad dėl jos po avarijos atsigavau daug greičiau.

Louise Taylor galite pamatyti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)