Dviejų vaikų mama teigia pusryčiaujanti kiek vėliau nei įprasta, ypač, jei praėjusį vakarą turėjo vėlyvą vakarienę.

Moteris laikosi protarpinio badavimo principų ir daro didesnę pertrauką tarp vakarienės ir pusryčių, kuri leidžia virškinimo sistemai „pailsėti“. Tai padeda išlaikyti pastovų cukraus kiekį kraujyje, mažinti uždegiminius procesus organizme ir būti energingesne.

„Žmonės sako, kad pusryčiai yra pats svarbiausias dienos patiekalas ir aš su tuo sutinku, tačiau svarbu, kada tuos pusryčius valgai. Vienas svarbiausių dalykų, kurį darau, tai leidžiu savo virškinimo sistemai gerai pailsėti“, – sako E. Macpherson.

Moteris teigia rytą pradedanti nuo stiklinės karšto vandens su citrina, o tuomet išgeria „keistą“ žaliųjų sulčių kokteilį.

Jį supermodelis pasigamina iš salierų, kopūstų, citrinos, obuolių, brokolių, žirnių daigų, česnako, imbiero, ciberžolės, petražolių, kalendros ir agurkų.

E. Macpherson taip pat išgeria 2-3 litrus vandens per dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)