Kalbėdamos „Radio Times“ laidoje, abi aktorės atskleidė, jog dažniausiai nevalgo pusryčių.

„Praktikuoju protarpinį badavimą, tad nepusryčiauju. Pastebėjau didžiulį savijautos pokytį, kuomet pradėjau 16 valandų per parą badauti“, – sakė 50-metį neseniai atšventusi J. Aniston.

Tuo tarpu 43-ejų R. Witherspoon teigė dieną pradedanti žaliuoju kokteiliu ir kavos puodeliu.

Paklaustos, kokiu laiku keliasi, J. Aniston teigė rytais iš lovos lipanti apie 9 valandą, o septynerių sūnų turinti R. Witherspoon dieną pradeda kur kas anksčiau – puse šešių. Ji šešias dienas per savaitę sportuoja 7.30 val. ryte.

Reese Witherspoon

Tuo tarpu pritrenkiančiai atrodanti J. Aniston sportuoja 5 kartus per savaitę ir kartais taip pat neatsisako salierų sulčių pusryčiams.

J. Aniston dažnai liaupsinama už pritrenkiančiai atrodančią odą. Nors moteris neslepia pasilepinanti įvairiomis neinvazinėmis profesionalų procedūromis, tačiau neatmeta ir genų. „Mano tėtis yra 100 proc. graikas, perkopus 80-metį jis kone neturi raukšlių. Raukšlių neturėjo ir mano močiutė, kuri mirė sulaukusi 95-erių“, – viename interviu yra sakiusi aktorė.

Tiesa, J. Aniston norėtų, jog žmonės pakeistų negatyvų požiūrį į senėjimą. „Senstame visi. Tiesiog turime būti geri savo odai, ją labai gerai prižiūrėti, kad ji būtų sveika“, – sakė ji.

Anot aktorės, kiekvienam reikėtų tiesiog vertinti tai, ką jau turi ir tai puoselėti. „Tai vienintelis kūnas, kurį gavome, tad turime būti jam labai geri ir juo apgalvotai rūpintis. Odos grožiui labai svarbus kokybiškas miegas bei daugybė vandens“, – sakė J. Aniston.

Interviu „InStyle“ žurnalui aktorė atskleidė, kad trys pagrindiniai dalykai, kurie padeda jai išlaikyti jaunatvišką išvaizdą yra miegas, vanduo ir apsauga nuo saulės.

Paklausta apie mitybą, J. Aniston teigė, jog reikėtų valgyti kokybiškus vaisius bei daržoves, mažiau kepto maisto bei saldžių, gazuotų gėrimų. „Tik vaisiai, daržovės ir liesi baltymai bei vanduo. Alkoholis taip pat sausina odą“, – sakė aktorė.

Moteris taip pat gyrė bei teigė vartojanti bičių pienelį. Nors dažnas mano, kad tokios garsenybės kaip J. Aniston, ko gero, naudoja daugybę skirtingų prabangiausių odos priežiūros priemonių, tačiau aktorė yra pasakojusi, kad jos grožio rutina kone nesiskiria nuo kitų moterų.

Moteris veidą pirmiausia nuprausia specialiu muilu, tuomet naudoja toniką ir serumą bei kremą. Rytais kremą ji maišo su SPF priemone. Aktorė teigė pastebėjusi, kad vos tik imasi kokios nors prabangios veido priežiūros rutinos – viskas tampa kur kas labiau komplikuota nei naudojant kelis paprastus produktus.

Paklausta, kokių grožio klaidų moteris labiausiai gailisi, J. Aniston teigė, jog nesupranta, ką sau manė, kai nuolat mėgavosi saulės voniomis ir tiesiog dievino būti šokoladinės odos. Aktorė teigia, kad tai buvo tiesiog išsilavinimo spraga, o dabar, tiek rūpinantis odos sveikata, būtų tiesiog beprotiška eiti degintis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)