Nors princesė Diana ir mėgo natūralų grožį, tačiau turėjo kelis triukus ir taisykles, kurių laikėsi, skelbia marieclaire.com.

1. Tinkamai prižiūrėti odą

„Ji turėjo pačią nuostabiausią odą, kuri, žinoma, buvo ir genų nuopelnas“, – sakė M. Greenwell. Vis dėlto, princesė nepriėmė to kaip savaime suprantamo dalyko ir itin atidžiai prižiūrėjo savo odą: gerai ją valydavo, drėkindavo ir naudodavo SPF.

2. Visuomet išsimiegoti

Pakankamas miego kiekis buvo princesės grožio rutinos dalis.

„Miego trūkumas paverčia odą pilka ir pavargusia. Svarbu gerai išsimiegoti, nes miego trūkumas taip pat išprovokuoja stresą, kuris odai grožio neprideda“, – sakė kosmetologė Renee Rouleau.

Viską verta daryti su saiku. „Kai pradėjau dirbti su princese Diana, ji viską darė su saiku. Pavyzdžiui, vengė alkoholio, o tai viena iš gražios odos paslapčių. Jei rūkote ar geriate – tai niokoja vieną svarbiausių grožio aspektų – jūsų odą.“

3. Tušu būtinai padengti blakstienų šaknis

„Visuomet mokiau ją, kad būtinai tušu perbrauktų blakstienų šaknis. Tai labai svarbu išraiškingoms akims“, – sakė vizažistė.

4. Niekada nepalikti namų nepasikvėpinus

„Ji visada, visada, visada pasikvėpindavo. Tai itin svarbu moteriai, tai tarsi paskutinis prisilietimas prie įvaizdžio“, – sakė M. GreenWell.

5. Drąsiai keisti šukuoseną

1990-aisiais, fotografuodamasi „Vogue“ žurnalui, princesė paprašė plaukų stilisto Samo McKnighto nurėžti jai plaukus. Nors buvo madingi ilgi ir purūs plaukai, princesė tapo sportiška trumpaplauke. Tokią ją ir prisimename iki šių dienų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)