A. O'Neill teigia, kad didelę įtaką jos išvaizdai daro „magiškas dušas“, kuriame ji praleidžia 12 minučių. Tris minutes ji prausiasi karštu vandeniu, tuomet 30 sekundžių – šaltu ir tai kartoja tris kartus. Tokį ritualą moteris siūlo atlikti kasdien ar bent kartą per savaitę.

„Tai padeda pabudinti veidą, atsikratyti kūno ir proto įtampos, sustangrinti kūną“, – sako ji.

Kiekvieną dieną po įprasto vakarinio dušo ar pagulėjimo vonioje ji 30 sekundžių praleidžia po šalto vandens srove, o tai padeda sustangrinti kūną ir atgaivina.

„Darau tai jau beveik trisdešimt metų ir neturiu nė menkiausios abejonės dėl to, kaip tai padeda mano išvaizdai. Tai mano pagrindinis grožio patarimas. Nesvarbu, kuriame pasaulio krašte esu ir kokia dabar lauko temperatūra – tai išlieka mano kasdienės grožio rutinos dalimi“, – sako A. O'Neill.

Kitas gražuolės patarimas – kūno šveitimas, kuris priverčia moters odą švytėti: „Dar būdama keturiolikos ėmiau šveisti kūną jūros druska, tai darau 2-3 kartus per savaitę. Tiesiog masažuokite savo kūną su savo pasirinktu šveitikliu. Vėliau nusiprauskite po vėsiu dušu ir nusišluostykite, o tuomet pasitepkite savo pasirinktu šalto spaudimo aliejumi.“

Kalbant apie mitybą, moteris neslepia, kad jos valgiaraštis niekuo nesiskiria nuo tipinės sveikai besimaitinančios moters. „Sveikas maistas, daug vandens, jokio alkoholio ar perdirbto maisto“, – vardija A. O'Neill.

Moteris periodiškai pasninkauja teigdama, kad taip leidžia organizmui pailsėti nuo maisto virškinimo, o „laiminga“ virškinimo sistema reiškia ir švytinčią odą.

„Gyvenut taip jau trisdešimt metų, tačiau manau, kad niekada ne vėlu pradėti ir kitoms“, – sako moteris.

Rytais A. O'Neill pirmiausia gamina šeimai (turi tris vaikus – 18-os, 21-erių ir 23-ejų) sveikus pusryčius, tačiau vėliau stengiasi skirti laiko sau – eina pasivaikščioti į gamtą ar užsiima joga.

Moteris įsitikinusi, kad posakis, jog esi tai, ką valgai yra tiesa, tad laikosi itin sveikos mitybos taisyklių, stengiasi vartoti kuo daugiau daržovių ir šviežio maisto. A. O'Neill taip pat valgo gryną šokoladą, kurį apibūdina kaip skanius vitaminus.

Dieną moteris pradeda vandens su citrina stikline arba arbatos puodeliu.

Sportuoti A. O'Neill renkasi lauke, nes taip, anot moters, žymiai smagiau. Kasdien ji nueina 4-6 kilometrus.

Tiesa, moteris teigia, kad niekada nevalgo nesveiko maisto ir neturi tam išimčių. Gražuolė pataria atsispirti nesveiko maisto potraukiui ir verčiau rasti sveikų produktų, kurie galėtų padėti numalšinti norą suvalgyti kažką netinkamo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)