1. Pasirūpinkite burnos higiena

Ko gero, savaime aišku, kad vienas nuo kito būdami vos kelių centimetrų atstumu nė vienas nenorėsite užuosti pastovėjusios kavos dvoko arba česnako ar svogūno aromato. Jei planuojate eiti į pasimatymą, venkite nemalonų kvapą sukelti galinčio maisto ir visuomet po ranka turėkite mėtinių pastilių.

2. Pasinaudokite tinkama akimirka

Sekite partnerio kūno kalbą, kuri parodys, kada tinkamiausia akimirka inicijuoti bučinį. Tiesiog nebandykite skubinti įvykių, jei matote, kad akimirka nėra pati tinkamiausia. Tiesa, nevertėtų ir pernelyg ilgai laukti, kol kitas asmuo gali imti abejoti, ar išvis esate susidomėjęs ar susidomėjusi.

3. Atsiduokite momentui

Bučinys bus kur kas geresnis, jei tiesiog pasiduosite akimirkai, o ne galvosite apie tai, ką ne taip pasakėte prieš 10 minučių.

4. Neskubėkite

Bučiavimasis - dviejų žmonių reikalas. Nebandykite valdyti situacijos stipriai naudodami liežuvį.

5. Sudrėkinkite lūpas

Niekas nesitiki, kad jūsų lūpos bus nuolat minkštos ir švelnios, tačiau šiek tiek lūpų balzamo gali gerokai pataisyti situaciją, kuomet žiemą lūpos ima nuolat šerpetoti.

6. Nepersistenkite naudodami liežuvį

Naudokite liežuvį, tačiau per daug neįsijauskite. Prisiminkite, tai bučinys - nereikia liežuviu nuprausti pusės partnerio veido.

7. Būkite spontaniški

Atsipalaiduokite ir kiek paeksperimentuokite su skirtingais bučiavimosi stiliais. Galite žaismingai bei, svarbiausia, švelniai įkąsti į lūpą.

8. Sekite partnerį

Gerai besibučiuojantieji dažniausiai seka partnerio judesius. Tai padeda ir geriau suprasti partnerio norus, ir nepradėti judėti per greitai.

9. Nepamirškite kūno

Bučinys taps dar intymesnis, jei jo metu glausitės prie partnerio ar liesite jam nugarą ar kaklą.

10. Nepamirškite erogeninių zonų

Nesikoncentruokite tik į lūpas. Nepamirškite, kad itin jautrios gali būti ir kitos kūno vietos, pavyzdžiui, ausų speneliai, kaklas, raktikaulis ar pan.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)