– Visai neseniai rašytoja Vaiva Rykštaitė savo soc. tinkle pasidalijo keliais klausimais, kuriuos jai metų metus uždavinėja žurnalistai ir kurie yra jau gerokai pabodę. Kokį dažniausią klausimą esate girdėjusi jūs savo adresu ir kuris jums jau atsibodo, kaip sakoma, iki gyvo kaulo?

– Tikriausiai, tai kada vaikai? Bet šitas klausimas manęs absoliučiai nebeerzina. Tiesiog norisi paimti ir pasakyti, o gal ką nors naujo sugalvosite?

– Šiandien esate laidų vedėja, prekės ženklo Nunu įkūrėja, influenserė. Dainos jau seniai liko praeity? Niekada to nesigailėjote?

– Nebuvo tokios dienos, kad pagalvočiau, jog padariau klaidą pasitraukdama nuo scenos. Šiuo metu pilnai save realizuoju „Nunu". Galbūt vieną dieną sugalvosiu vėl dainuoti, bet tai daryčiau tik dėl savo malonumo.

– Daugelis mano, kad būti influenserė yra labai paprasta: gauni daug dovanų, pareklamuoji, pasifilmuoji. Kokia yra realybė?

– Tai jeigu visiems taip viskas paprasta, kodėl vieni moka būti tais influenseriais, o kiti vos sakinį išveblena į kamerą? Man asmeniškai kartais šis užsiėmimas yra lengvas, o kartais reikia ne mažai padirbėti, kad galėčiau turėti rezultatą.

– Kuri veikla jums kelia didžiausią pasitenkinimą?

– Vienareikšmiškai - „Nunu".

– Neseniai minėjote, kad buvo metas, kai norėjote viską mesti. Kas paskatino nenuleisti rankų?

– Su vienos kvėpavimų specialistės pagalba susidėliojau savo mintis, planus, įvertinau viską adekvačiai ir kažkaip atsirado vėl tų naujų jėgų palaipsniui judėti pirmyn.

– Kaip per visus metus pasikeitė jūsų kuriami drabužiai?

– Mano drabužiai paprasti, turintys gerą kokybės ir kainos santykį, madingi, pritaikomi praktiškai kiekvienai dienai. Visada to laikiausi ir laikausi dabar. Ko paskutiniu metu padaugėjo mano asortimente, tai spalvų. Be to, galiu pasidžiaugti, kad pagaliau turiu batus. Turime „NUNU & INKARAS" avalynę.

– Gal turite kokių nors naujienų, idėjų, planų artimiausiai ateičiai?

– Taip, turiu daug planų, bet visada geriau šneku apie rezultatą, ne apie planus.

– Kaip vertinate praėjusius metus, kurie daugeliui atnešė nemenkų iššūkių. Jums pandemijos laikotarpis buvo sunkumų ar apmąstymų metas?

– Buvo nežinomybės laikotarpis, kaip čia viskas bus. Bet labai džiaugiuosi, kad didesnių sunkumų pavyko išvengti. Man net patiko karantinai, nes praleidome labai daug gero ir kokybiško laiko kartu su vyru.

– Persikėlėte į naujus namus, gal šį žingsnį paskatino karantinas, kai reikėjo ištisus mėnesius sėdėti namie?

– Dar nepersikėlėme. Įsigyti namą planavome jau kurį laiką. Pasitaikė toks namas skelbimuose, kokio norėjome ir nusprendėme jį įsigyti.

– Sakoma, kad persikraustymas ir naujų namų įsirengimas porai būna vienas didžiausių iššūkių. Ar sutariate su Jonu dėl interjero, įrengimo detalių?

– Absoliučiai sutariame dėl visko. Mes vieningai žinom, kokie mūsų namai turi būti, ko norime ir kaip viskas turi atrodyti.

– Kas jums būtina namuose, kad galėtumėte tą erdvę pavadinti namais?

– Man svarbu, kad būtų šalia Jonas ir mūsų trys šunys, o visa kita – tik daiktai.

Už Simoną galite balsuoti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)