Delfi tęsia praėjusiais metais didžiulio susidomėjimo sulaukusį projektą: „Delfi Metų Moterys“! Išrinkime, kurios Lietuvos moterys vertos būti geriausiomis šiose kategorijose: Mama, Lyderė, Herojė, Inovatorė, Balsas ir Metų Moteris. Šių metų naujovė – skaitytojai turi galimybę pasiūlyti nebūtinai žinomą, bet ir visiškai nežinomą moterį, kuri asmenine skaitytojo nuomone yra verčiausia vieno iš „Delfi Metų Moterys 2021“ titulo. „Džiaugiuosi, kad šis Delfi projektas įgauna naujų spalvų. Moterys išties daro didžius darbus, tik ne visada apie juos žino plačioji visuomenė. Tikiu, kad šie rinkimai tik įrodys, kokios nuostabios, drąsios, inovatyvios ir įkvepiančios yra Lietuvos moterys“, – sakė Delfi portalo vyriausioji redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Konkurse gali dalyvauti visos Lietuvos Respublikos pilietės, neribojant amžiaus ir atitinkančios kategorijos reikalavimus. Viešai bus matomos tik patvirtintos anketos.

Nuo gegužės 17 d. Iki birželio 11 d. Delfi skaitytojai bus kviečiami balsuoti už visas kandidates kiekvienoje kategorijoje. Šiuo laikotarpiu galima ne tik balsuoti už esamas, bet ir pasiūlyti naujas kandidates. Jų anketos bus įtrauktos į visų pretendenčių sąrašą. Speciali Delfi redakcijos komisija taip pat atiduos savo balsus už kiekvieną kandidatę.

Birželio 11d. visi balsavimai ir nominavimai bus sustabdyti. Susumavus visus komisijos ir skaitytojų balsus bus atrinktos 18 moterų (po 3 iš kiekvienos kategorijos), kurios pateks į antrąjį balsavimo etapą. Jo metu, nuo birželio 12 d. iki liepos 15 d., Delfi skaitytojai ir komisija už atrinktas dalyves balsuos iš naujo, pirmame etape surinkti jų balsai nesumuojami. Daugiausiai skaitytojų ir komisijos balsų kiekvienoje kategorijoje surinkusios moterys liepos 16 d. bus skelbiamos nugalėtojomis.

Daugiau informacijos: ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)