Delfi tęsia jau kelis metus iš eilės didžiulio susidomėjimo sulaukusį projektą: Delfi „Metų Moterys“. Šiemet skaitytojai ir komisija rinks moteris šiose kategorijose: Politika, Verslas, Sportas, Pramogų pasaulis ir Super moteris.

„Džiaugiuosi, kad Lietuvos moterys ne tik vis dažniau užima svarbius valstybės ar verslo srities postus, bet ir garsina mūsų šalį svetur. Sunku net suskaičiuoti, kiek daug turime garsių politikių, verslininkių ar sportininkių. Tuo labiau sunku išrinkti vieną geriausią, nes jos visos vertos apdovanojimų ir medalių. Tikiu, kad šie rinkimai įkvėps ir kitas moteris siekti savo svajonių, kad ir kokios jos bebūtų“, – sakė Delfi portalo vyriausioji redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Nuo birželio 9 d. iki liepos 4 d. Delfi skaitytojai bus kviečiami balsuoti už visas kandidates kiekvienoje kategorijoje. Speciali Delfi redakcijos komisija taip pat atiduos savo balsus už kiekvieną kandidatę.

Liepos 4 d. visi balsavimai bus sustabdyti. Susumavus visus komisijos ir skaitytojų balsus bus atrinktos 15 moterų (po 3 iš kiekvienos kategorijos), kurios pateks į antrąjį balsavimo etapą. Jo metu, nuo liepos 5 iki rugpjūčio 8 d., Delfi skaitytojai ir komisija už atrinktas dalyves balsuos iš naujo, pirmame etape surinkti jų balsai nesumuojami. Daugiausiai skaitytojų ir komisijos balsų kiekvienoje kategorijoje surinkusios moterys rugpjūčio 10 d. bus skelbiamos nugalėtojomis.

Daugiau informacijos: ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją