Kristiną galima būtų vadinti viena sėkmingiausių karjerisčių Lietuvoje, tačiau ji patikina niekada nesiekusi tokia būti. „Niekada savimi pernelyg nepasitikėjau, o didžiausių įmonių generaline direktore tapti niekada neplanavau“, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

48-erių Kristina per savo karjerą vadovavo didžiausioms Lietuvos įmonėms. O pastaraisiais metais dirbo „Maxima LT“ įmonei ir vadovavo 15 tūkst. darbuotojų kolektyvui. Tačiau vieną dieną nusprendė padaryti pertrauką savo karjeroje.

„Toks tarpas buvo pirmą kartą mano gyvenime, kai aš nedariau nieko. Net aštuonis mėnesius. Prieš tai aš tikrai niekada gyvenime neturėjau tokio laiko visiškai sau.

Todėl sakiau, kad pusę metų net nenoriu kalbėtis apie jokius darbus, su jokiais galimais potencialiais darbdaviais ar galvų medžiotojais. Aš pirmą kartą gyvenime turėjau laiko sau. Nes na, vis tik tokio dydžio įmonė palieka nuovargio žymes“, apie įspūdingos karjeros kainą pasakoja K. Meidė.

Kristina teigia, kad dienoms bėgant ir besimėgaujant laiku sau, ji galiausiai ėmė jausti beprasmybės jausmą savo gyvenime.

Paklausta, kas vis tik labiausiai lėmė jos tokią sklandžią ir sėkmingą karjerą, Kristina atsako paprastai: „Aš moku įsimylėti tai, ką darau. Ir man labai gaila, kad didelė dalis žmonių nugyvena gyvenimus neatradę tokio darbo, kurį mylėtų. Todėl aš galvoju, kad man labai pasisekė.“

Kai gaudavo naują darbo poziciją, Kristina patikina visada abejodavusi savimi, ar tikrai sugebės susitvarkyti su užduotimis. „Kiti manimi pasitikėjo labiau nei aš pati savimi“, sako pašnekovė.

Per pandemiją Kristina, visų nuostabai, tapo nevyriausybinės organizacijos „Raudonasis kryžius“ vadove. Buvo manančių, kad tokio aukšto lygio vadovei, tai karjeros šuolis žemyn juk alga, lyginant su verslu, maža, o darbo daug.

„Tai buvo metai, kai aš mažiausiai uždirbau. Bet aš jaučiausi laimingiausia“, sako laidos herojė,

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją