33-ejų Ignas ir penkeriais metais jaunesnė Viktorija išties gyvenime turėjo kažką bendro. Ir ne tik tai, kad abu kilę iš pajūrio, abu kukliai užaugę paprastose šeimose, ir nemažai laiko praleidę bendrame draugų būryje.

„Susuko biškį ji man galvą, susuko, neneigsiu. Ji bet kokį vyrą Lietuvoje galėtų turėti.
Ji daug kam tikriausiai patinka. Graži moteris. Viskas gerai, gudri tikrai moteris. Tiktai buvo tokia istorija, kad tuo metu aš turėjau antrą pusę. Taip, buvau vedęs. Ir vat atsirado Viktorija šalia. – sako verslininkas, o paklaustas, ar Viktorija žinojo, kad jis yra vedęs, apstulbino mus dar labiau. – Jos buvo pažįstamos.“

 Ignas Jomantas

„Pas mus gi uostamiestis. Ten pajūrio džiazas vyksta, atsipalaidavę žmonės visiškai. Pajūryje viskas truputį kitaip. Įdomi istorija tikrai, nes aš buvau su antra puse. O mes su Viktorija pradėjome leisti laiką kartu, – sako Ignas ir neslepia, kad šie santykiai turėjo esminės įtakos jo santuokos griūčiai. – Turėjo, jeigu atvirai, turėjo, nes tikrai ir sužinojo, ir tikrai nebuvo patenkinta. Nė viena tikriausia moteris nebūtų patenkinta.“

Ignas patikina ir dabar puikiai sutariantis su Viktorija. Jie susitinka bendruose draugų vakarėliuose, ir kaip teigia vyras, mielai dalijasi praeities prisiminimais ir jokių nuoskaudų vienas kitam nejaučia.

Viktorija Siegel

„Viktorija turi tikrai labai tokį fainą, aštrų žvilgsnį, charizmą. Pasitikėjimo savimi kaip moteris turi nemažai ir tikrai nesunku jai buvo susukti galvą Bunkui ar Suodaičiui – jai tai yra paprasta.

Man dar nesakyčiau, kad susuko. Bet dėmesį tikrai pritraukė, bet pametęs galvos nebuvau. Suodaitis metė kažkokius darbus, atsidavė jai, Bunkus metė Lietuvą, išskrido į kitą šalį. Tai pas mane tokių veiksmų nebuvo. Aš gyvenau sau. Dariau savo verslą ir su ja leidau savo tik laisvą laiką. Ji man buvo laisvalaikiui. Ji nebuvo man prioritetas, kad aš viską mesčiau ir paskui ją lėkčiau. Ar ten jai dovanočiau namus, mašinas, rankinukus. Aš net rankinuko nesu padovanojęs. Taip, kažkokių dovanų yra buvę. Aišku, viską apmokėdavau, bet taip nebuvo, kad pamesčiau aš galvą“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako verslininkas.

 Ignas Jomantas

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)