O ir pati lietuvė kadaise vos baigusi studijas, atrodytų, laimingo atsitiktinumo dėka sugebėjo palikti nemielą darbą svečioje šalyje, sukurti sėkmingą verslą, pamiršti itin skausmingai nutrūkusius santykius ir rasti laimę Lietuvoje – vokiečio Vilniaus viešbučio „Kempinski“ generalinio direktoriaus Kajaus Schukowski glėbyje. Dovilės istorija turėtų įkvėpti tuos, kurie nors kartą buvo atsidūrę beviltiškoje situacijoje.

„Nėra čia ką ir slėpti – man patinka ambicingi vyrai, bet tikrai ne dėlto, kad norėčiau būti išlaikoma. Tiesiog nenoriu girdėti priekaištų, kodėl pati tiek daug dirbu“, – sako Dovilė.

Aštuonerius metus Dovilė negyveno Lietuvoje. Tačiau grįžusi iš Tenerifės, ji tapo žinoma Lietuvoje vos per kelis mėnesius, o socialiniuose tinkluose subūrė kelias dešimtis tūkstančių sekėjų. 28-erių vestuvių Tenerifėje planuotojos ir moterų bendruomenės įkūrėjos, seminarų ir renginių organizatorės dienotvarkė itin užimta – ji ištisas dienas konsultuoja moteris, kurios nori pagauti laimės paukštę.

Tačiau tik šiandien Dovilė jaučiasi tvirtai stovinti ant kojų. O gyvenime ne kartą drąsios merginos planus yra sugriovę meilės reikalai. Dovilė dėl mylimo vyro ne kartą savo gyvenime viską metė ir kraustėsi į kitą šalį.

Pirmą kartą – baigusi mokslus Liverpulyje, kur studijavo Žiniasklaidą ir komunikaciją. Kai studijos buvo baigtos, jos tuometis mylimasis gavo darbą Tenerifėje, todėl kartu su juo išvyko ir Dovilė. Į salą, kurioje iki tol Dovilė nė karto nebuvo.

Tačiau nė nespėjus Dovilei apšilti kojų svetimoje šalyje, mylimasis Dovilę paliko. Kaip ji teigia, dėl kitos merginos.

Dovilė patikina visiškai susitelkusi į darbą, todėl maloni pažintis internete su penkeriais metais vyresniu vokiečiu Kajumi Schukowski, Vilniaus viešbučio „Kempinski“ generaliniu direktoriumi, neteikė didelių vilčių. „Taip bendravome beveik metus, nes aš jaučiausi nepasiruošusi naujiems santykiams“, – prisimena Dovilė.

Grįžusi į Lietuvą Dovilė subūrė moterų bendruomenę „She is glowing“, kurioje dalijasi patarimais, nuo ko pradėti kuriant nuosavą verslą, kaip pritraukti pirmuosius klientus, naudotis socialiniais tinklais, kaip kurti tinklapį ar reklamuoti savo veiklą.

„Moterys Lietuvoje dažnai vertinamos pagal tai, kokios jos yra mamos, ir grįžusios anksti į darbus dažnai yra smerkiamos. Tačiau joms iš tiesų sunku pasiekti ko nors karjeroje, nes išbarsto savo kitiems“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai sako Dovilė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)