Ir dar ką Žydrūnas mato savo klientuose kokius partnerius jiems pasirinkti ir su kokiomis problemomis jie susiduria. O ką gi išskirtų stebėdamas mūsų pramogų pasaulio žvaigždes?

„Selo klausimas, kur problema. Jo tas grubus elgesys, kur jo vertybių sistemoje yra normalu važiuoti išgėrus, tą ir pasako. Jis yra išdykęs paauglys, kuris turi pinigų.

Tai neišvystyta emocinė kompetencija. Tačiau jo gyvenime buvo viena tokia mergina. Eleonora Sebrova.

Ji idealiai jam tiko ir tai buvo vienintelė, su kuria jis galėjo susikalbėti. Dėl ko? Jeigu jūs į ją pasižiūrėsite, ji mamos tipo. O priešingoje pusėje yra vaiko tipas“, laidoje „Kasdienybės herojai“ analizuodamas veido ir elgsenos bruožus pasakoja Žydrūnas.

Ne veltui sakoma, kad priešingybės traukia. „Poroje vienas turi kompensuoti kito savybes, kad namuose vyrautų taika ir harmonija“, sako pašnekovas.

„Jeigu vienas šeimoje yra vedęs, kitas turi būti ištekėjęs. Nesvarbu, kuris yra vadas, gali būti ir moteris, bet tada vyras turi aiškiai suprasti vadas yra ji.

Jeigu abudu yra vadai, šakės. O kai poros sako, kad pas juos demokratija, tai melas. Nes kai tenka įsigilinti, pasimato, kad yra tas, kuris nusprendžia.

Paimkime stiprius Lietuvos žmones. Katunskytė. Dainininkė sėdi studijoje mačiau kažkada per TV. Ji sako Lietuvoje vyrų nėra. Klausimas kodėl?

Atsakymas pačioje Katunskytėje. Nes ji yra stipri. Ir jeigu analizuosite visus vyrus, kurie prieš tai buvo jos gyvenime, visi turėjo problemų.

Klausimas, kodėl. Jos yra tas mamos tipas, ji ta stipri moteris, kuri turi globoti silpnesnius vyrus, tai jie ir ateina pas ją. Santykiuose viskas būtų gerai su viena sąlyga jeigu Katunskytė iš jų nereikalautų vyriškumo“, laidoje pasakoja pašnekovas.

Kokie kiti žinomi lietuviai krito į akį veidotyros specialistui?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)