„Milijonieriai jau seniai išsižadėjo trankių vakarėlių su nesibaigiančiu alkoholiu. Net Ibizoje jie populiarūs tik tarp paauglių, o žmonės, kurie gyvenime sau gali leisti viską, trokšta tokių dalykų, kurie juo pakylėtų, nuramintų protą, ir būtų sveiki kūnui“, – sako Leonora. Galbūt todėl lietuvei, gyvenančiai Ibizoje, turtuoliai plačiai atveria pinigines, trokšdami sužinoti laimės receptą.

„Nemažai tokių, kurios trokšta sėkmingai ištekėti. Ne paslaptis, kad meilė yra didžiausias gyvenimo variklis. Deja, galiu patvirtinti, kad žinomos, turtingos ir visuomenėje vertinamos moterys yra dažnai nelaimingos, ir tam yra viena priežastis“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ atskleidė Leonora.

Kaip taip atsitinka, kad šiuolaikiniame pasaulyje daug pasiekę ir turtus susikrovę žmonės pradeda ieškoti dvasinių dalykų? Kodėl toks momentas apskritai ateina jų gyvenime, kai nebedžiugina dalykai, dėl kurių visą gyvenimą taip sunkiai dirbai – naujausio modelio automobiliai, prabangūs namai, nesibaigiančios kelionės? Leonora neslepia – dvasiniais dalykais žmonės pradeda domėtis, kai gyvenime pasiekia kritinį tašką.

Saloje Leonora vadinama žiniuone. Ji kviečiama į prabangius renginius jų atidaryti, papasakoti susirinkusiems apie dvasines praktikas, o vieną kitą gal čia pat po žvaigždėtu dangumi ir atlikti.

Leonora sulaukia nemažai piktų pastebėjimų, kodėl ji, mokydama žmones santykių paslapčių, pati būdama 36-erių yra neištekėjusi, neturi vaikų, ir šiuo metu neturi net mylimo vyro. „Puikiai suprantu, kad mano biologinis laikrodis tiksi, bet aš žinau, kad negalima kurti santykių tik dėl to, kad vėliau bus per vėlu. Aš ieškau itin dvasingo, sąmoningo žmogaus, noriu gilių santykių, kurie padėtų augti tiek man, tiek antrajai pusei. Be to, jaučiu, kad pagrindinė mano misija šioje žemėje padėti kitoms būti mamomis ir žmonomis, tad jei aš ir nebetapsiu mama, mano gyvenimas nesugrius“, – sako Leonora.

Kokios problemos kamuoja pasaulio turtuolius? Ir kodėl nemiga, panikos priepuoliai, persivalgymas ir antsvoris yra raudonas signalas mums, kad privalome iš esmės keisti savo gyvenimą?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)