Daili išvaizda, seksualus, akį traukiantis įvaizdis, žinomumas galime tik numanyti, kiek dėmesio, apkalbų ir pavydo sulaukia tokios moterys. O ar tai suteikia realios, pridėtinės vertės gyvenime?

Šiandien Urtė atvirai apie tai, kaip dėl svajonės sukurti šeimą paliko sceną, kurioje nuo šešiolikos jautėsi it žuvis vandenyje. Tačiau galiausiai liko ir be šeimos, ir be muzikos.

„Iš tikrųjų buvo tas mano gyvenimo etapas, kai aš tikrai buvau nutolus nuo muzikos. Bet aš norėjau galbūt sau įrodyti, kad sugebu kažką kita daryti“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

Urtė žiniasklaidoje yra pasakojusi, kad dingo iš viešumos ir scenos, nes svajojo apie šeimą ir darė viską, kad ją turėtų. Deja, tam neužteko net kuriam laikui paaukoti dainininkės karjerą.

„Iš tikrųjų yra taip, kad aš esu šeimyniškas žmogus ir taip įsivaizduodama savo ateitį, aš suvokiau, kad galbūt tam tikrų dalykų turėčiau atsisakyti. Ir tai man atrodė visiškai normalu.

Ir jei aš tos šeimos noriu, vadinasi, aš ten savo indėlį dėsiu labai didelį.

O jeigu prasideda koncertai, po tris per savaitę, vakarais iki išnaktų, grįžti antrą nakties. Aš pati kaip moteris, nežinau, ar aš taip sugebėčiau išlaukti“, pasakoja U. Šilagalytė.

Šiame bute Urtė gyvena viena. Kadaise ji vadino save itin šeimyniška moterimi ir nė neabejojo, kad trisdešimtmetį švęs jau būdama ištekėjusi, apsupta pulkelio atžalų.

Ir vis dėlto, Urtė sako tik dabar supratusi, kad visiškai nereikia skubėti kurti šeimos, nes kaip rodo artimųjų patirtis kuo jaunesnis žengi prie altoriaus, tuo didesnė tikimybė išsiskirti.

Nuo šešiolikos dainuojanti Urtė neslepia jos kelyje į populiarumą netrūko psichologinių iššūkių. Šiandien ji gailisi, kad buvo nedrąsi ir labai pasitikėjo vyresniais scenos kolegomis. Kurie užuot palaikę ir patarę, privertė sudvejoti savo talentu.

Urtė neslepia dažnai atsidurianti apkalbų sūkuryje. Ji poruota su ne vienu žinomu vyru, yra vadinta ir turtingų vyrų išlaikytine, ir išlepinta pasiturinčių tėvų dukra. Tačiau ji į tokias kalbas tik numoja ranka ir patikina visą gyvenimą dirbanti per kelis darbus ir jau daug metų nieko neprašanti iš kitų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją