Trynukų gimimas padėjo Simonai išgarsėti, pristatyti visuomenei save pačią, ir šiandien moteris džiaugiasi, kad sugebėjo tinkamai išnaudoti šį savo išskirtinumą ir iš to užsidirbti. Tačiau niekas nežino tikrosios žavingos moters gyvenimo istorijos – vaikystė be tėvo, pykčiai su mama paauglystėje. Kodėl nepilnametė išėjo iš namų ir apsigyveno viena?

„Ant mamos pykau. Juk iš tikrųjų, jeigu vyras nelaimingas, jis ir išeis“, – sako žinoma moteris.

Grožio specialistės Simonos namuose sostinėje veiksmo niekada netrūksta – dvejų metų trynukai Herkus, Patricija ir Emilija dabar itin aktyvūs, todėl tenka suktis ne tik jai, bet ir vaikų auklytei. Vis dėlto, Simona nėra tipinė mama, be vaikų neturinti asmeninio gyvenimo.

Priešingai – 50 tūkstančių sekėjų socialiniuose tinkluose turinti jauna moteris traukia ne tik mamų dėmesį – jis visada pasitempusi, nevengia seksualaus įvaizdžio, o socialinėje erdvėje drąsiai kalba apie ką tik atliktą plastinę operaciją ir kitus kūno patobulinimus.

Internete Simona itin drąsi, pasitikinti savimi, ir regis, nebijanti atšauti piktas replikas laidantiems komentatoriams. Tačiau šiandien Simona prisipažįsta esanti palaužta dėl nepažįstamų žmonių sistemingo puolimo.

„Aišku, kad tai mane veikia. Todėl aš tiesiog jau kreipiuosi į policiją, kad tie žmonės, kurie mane persekioja, atsakytų už tokį elgesį ir susimokėtų baudas. Mes esame išsiaiškinę, kad net giminaičiai ir kaimynai yra apie mane rašę daug pikto“, – sako Simona.

Simona Lipnė

Simona ir Mindaugas per metus laiko spėjo susižadėti, susituokti ir susilaukti trynukų. Moteris neslėpė, kad labai jauna norėjo tapti mama, ir būdama vos dvidešimties jau jautėsi pasiruošusi kurti šeimą. Gal dėl to, kad gyvenimas užgrūdino – Simona užaugo su mama – tėvai išsiskyrė, kai mergaitei buvo septyneri. Tėvo trūko, tačiau santykiai su mama buvo tokie įtempti, kad ji dar būdama nepilnametė viena išsinuomojo butą ir pradėjo dirbti. „Mama nenorėjo man duoti pinigų, net tų, kuriuos kaip alimentus gaudavo iš mano tėvo, o aš labai norėjau gerai gyventi“, – sako Simona.

Simona itin anksti žengė į suaugusiųjų pasaulį ir tapo visiškai savarankiška. Galbūt todėl visuomet turėjo didžiulį norą sukurti šeimą. Todėl Simona ir Mindaugas vaikus pradėjo planuoti anksčiau nei vestuves, tačiau kai ilgiau nei pusmetį negalėjo susilaukti vaikų, moteris nusprendė kreiptis į medikus.

Simona patikina – nereikia stebėtis, kad ji kasdien socialiniuose tinkluose rodo itin daug savo asmeninio gyvenimo – ką veikia, ką valgo, kaip apsirengusi miega, kaip auklėja vaikus. „Žmonėms tai įdomu – jie stebi mano gyvenimą, o man visa tai atsiperka – ne kiekvienas tiek uždirba kas mėnesį, kiek aš gaunu už įvairių prekių reklamas“, – sako Simona ir patikina, kad visi vaikų žaislai, ir dalis drabužių bei maisto – jai dovanoti įvairių prekės ženklų.

Galbūt ne vieną nustebino Simonos atvirumas, kuomet ji, vos nulipusi nuo operacinio stalo, dar gulėdama ligoninėje ryžosi detaliai papasakoti, kad pasididino krūtinę ir pati jai susitaupė kiek daugiau nei 3000 eurų, ar jau kelerius metus injekcijų pagalba didinasi lūpas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)