„Bet kokiomis priemonėmis reikia išlaikyti šeimą. Bet kokiomis. Ir viskas. Gal Dievas saugo mane, kad man pavyksta tai padaryti. Tai yra brangiausia, ką turiu“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Mantas Jankavičius, prieš aštuoniolika metų vedęs savo žmoną Ievą ir su ja turintis dvylikos ir devynerių berniukus, ir dvejų metukų dukrelę. Dainininkas patikina, kad jis nėra tas scenos vyras, kuris lengvai atsidavė karjerai, o vaikų auginimą patikėjo vien tik žmonai.

Daugeliui galėtų būti keista girdėti tokius žinomo dainininko žodžius, kai pernai buvo tiek daug žinomų žmonių skyrybų.

„Iš tikrųjų, man labai gaila, kad taip atsitinka, gaila tų šeimų. Ir aš negaliu pasakyti kokios tos situacijos, bet visgi visose gyvenimo krizėse, kiek esu patyręs, visada yra išeičių“, – neabejoja Mantas.

Nors mums kartais atrodo, kad scenos žmonės nesirenka tarp karjeros ir šeimos – kad jie sutuoktiniui patiki vaikų auginimą, o patys mėgaujasi šlovės spinduliais. Tačiau Mantas su tuo nesutinka.

„Čia yra, manau, kad labai klaidingas žvilgsnis į scenos žmones, kaip į kažkokią atskirą kategoriją žmonių, kurie negyvena normalaus gyvenimo, o gyvena toli nuo realybės, kažkokiame kosminiame žvaigždžių plevenime.

Mes dirbame tą patį darbelį, kuris yra ne visada lengvas, ne visada lengva suderinti laisvalaikį su darbais, su koncertų grafiku, su nuvažiavimu į parduotuvę ir vaikų būreliais. Gal yra žmonių, kurie paaukoja savo šeimas dėl karjeros, bet tai ne mano kelias.

Be abejo, aš neprisimenu, kada šventėme Naujuosius metus ar visokias valstybines šventes kartu. Iš tikrųjų, visą laiką yra darbas, bet stengiuosi nusibrėžti tam tikras ribas ir pavyzdžiui, stengiuosi nedirbt sekmadieniais, kada yra svarbi diena. Yra dienos, kurių aš neaukoju dėl koncertų arba dėl pinigų. Tai tiesiog aš nusistatau ir taip yra. Ir jeigu neleidi savęs įtraukti į tą mėsmalę, kur visi griebia tave, ima, per Kalėdas, per vestuves, per Naujuosius metus, ir tave eksploatuoja visą, tai viskas yra gerai.“

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)