Tačiau šiandien Ieva sėdasi priešais kameras pakalbėti ne apie sėkmingus investicinius projektus, o apie paskalomis apipintą jų šeimą.

„Kas keista žmonėms, tai kad mes gyvename skirtinguose kambariuose. Visi klausia, kodėl, kam?

Taip, mes turime skirtingus miegamuosius. Ir žmonėms atrodo, ar čia kažkas blogai? Ar čia religija neleidžia miegoti kartu? Tai mūsų religija leidžia kartu miegoti. Bet mums taip tiesiog patogiau. Man yra labai gera turėti savo erdvę. Jam yra labai gera turėti savo erdvę, plius jis labai garsiai knarkia ir neįmanoma išsimiegoti. Mes dažnai kartu užmiegame, jis dažniausiai ateina, mane pamigdo, paskaito dvasinę literatūrą arba šiaip paprastą kažkokią knygą. Pasišnekam“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja dainininkė.

I. Zasimauskaitė tiesiog akimirksniu išgarsėjo 2018 metais, laimėjusi atrankas ir atstovavusi Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse. Tiesa, tuomet jos dainą vainikavęs finalinis bučinys buvo skirtas Mariui – jos pirmajam vyrui. Pora tuomet išties dažnai dalijo interviu, neslėpė meilės vienas kitam. Todėl prieš trejus metus išties ne vieną nustebino žinia, kad pora skiriasi.

„Mes su Mariumi nebendraujame. Aš labai jį palaikau. Žinau, kad ir jis mane labai palaiko gyvenime, bet mes nebendraujame. Galbūt kažkada gyvenime, kai jis sukurs savo šeimą.

Ieva Zasimauskaitė

Mes tikrai pasisveikiname gatvėje, jeigu vienas kitą sutinkame. Galime vienas kitą apkabinti, ir aš jam jaučiu labai didelę pagarbą. Bet nepasiskambiname kiekvieną dieną arba nesusitinkame išgerti arbatos.

Man atrodo, kad būtų ganėtinai keista. Aš nenorėčiau galbūt, kad Simas bendrautų su savo buvusiomis, nes tada man kiltų klausimas – o kodėl jam to reikia“, – mąsto Ieva.

Ieva Zasimauskaitė

„Man nereikia versti kalnų, būti pasitempusiai ir atrodyti taip, kaip scenoje, kad pelnyčiau savo vyro meilę ir dėmesį. Ir tai mane labiausiai žavi ir atpalaiduoja mūsų santykiuose“, – sako Ieva.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)