„Iš principo taip, jei tu gyveni su jauna moterim, turi būti pasiruošęs viskam, ne tik vaikams.

Gyvenimo iššūkiams nuo iki, nuo gyvenimo pasikeitimo geografine ir kita prasme. Metams bėgant prisiriši prie savo vietos, prie ritualų, prie kitų dalykų, kurie tau yra mieli, malonūs, įprasti. Gyveni savo erdvėje, burbule, savo visatoje. O kai susikooperuoji su jaunu žmogumi, visa tai pasikeičia, ir, aišku, ne visiems tas patinka. Ne visi to nori ir ne visi tai gali išgyventi“, laidoje „Kasdienybės herojai“ itin atvirai pasakoja pašnekovas.

„Mūsų santykiuose nėra jokių standartų, elgiamės taip, kaip norime. Kad ir gyvename skirtingose šalyse.

Susitinkame, išsiskiriame. Nėra, kad visą laiką būtume kartu. Bet aš galiu pasakyti, kad vaiką auginti vienai yra daug lengviau negu su vyru. Tada skiri dėmesį tik sau ir vaikui. Yra vyras, tai skiri dėmesį sau, vaikui ir vyrui. Be to, Balyje aptarnaujančio personalo buvimas irgi labai padeda. Dvare mes turime pagalbos, bet ne tiek, kiek ten.

Ten aš sudarau mitybos planą, pagal kurį man gaminamas maistas. Tam tikrą valandą atneša, padeda. Į lovą gali atnešti, paduoti. Labai geras aptarnavimas“, – sako Lina.

Mindaugui tai jau trečiasis sūnus, Linai – pirmas vaikas. Gimus mažyliui, nei vienas iš jų labai stipriai savo gyvenimo neapribojo. Mindaugas rūpinasi dvaru. O Lina geriausiai jaučiasi Balyje, todėl ten ir toliau ketina gyventi didžiąją metų dalį.

„Aš nemanau, kad reikia kažko atsisakyti. Atsirado dar vienas žmogus, bet dėl to nereikia nieko aukoti, mano supratimu“, – neabejoja pašnekovė. 33-ejų Lina patikina – jų vaikelio auginime nėra nieko standartinio. Nei gimdymo ligoninėje, nei vizitų pas gydytojus, nei skiepų.

Po mūsų anksčiau rodytos laidos apie šią porą, buvo daug besipiktinančių ir manančių, kad jauna simpatiška moteris tiesiog apsuko perpus vyresniam dvarininkui galvą, nes trokšta aprūpinto gyvenimo. Tačiau Lina tik šypsosi girdėdama tokias kalbas. Ji save vadina veiklia moterimi.

Lina džiaugiasi užsiimdama kontrastiška veikla – ir su žmonių problemomis dirba, ir kuria grožį. Natūralaus šilko spalvingi, plazdantys, ir itin seksualūs Linos drabužiai nepigūs, tačiau norinčių juos įsigyti netrūksta.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)