Lietuvos rusų dramos teatro aktorė pernai sužybėjo televizijos projekte „Muzikinė kaukė“, kai jį laimėjo. Tačiau pirmą kartą visa Lietuva Aleksandrą pamatė „X faktoriaus“ scenoje prieš aštuonerius metus. Žavi šypsena ir puikus akrobatinis salto anuomet prikaustė žiūrovus.

Po to ji dalyvavo ne viename televizijos projekte, tačiau ne tik dėl garbės ėjo į televiziją. Didesnis žinomumas vienišai mamai tapo išsigelbėjimu išties sudėtingu laikotarpiu.

Aleksandrai buvo penkeri, kai jos šeima iš Sankt Peterburgo atsikraustė į Visaginą. Tėvai dirbo atominėje elektrinėje. O prieš šešiolika metų, baigusi Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, Aleksandra pradėjo dirbti teatre.

Tačiau ne vienerius metus ji buvo žinoma tik gan siauram teatro gerbėjų ratui, kol neatsidūrė televizijoje. „Iki tol gyvenau gaudama beveik minimalų atlyginimą“, – prisipažino Aleksandra.

Trapi, moteriška, subtili, jautri – taip aplinkiniai apibūdina Aleksandrą. „Bet iš tikrųjų, aš turiu stiprų charakterį ir daug vidinės jėgos“, – sako aktorė ir patikina, kad tai gyvenimo sunkumai ją taip užgrūdino. O meilės tema – gana skaudi keturiasdešimtmetės Aleksandros gyvenime.

Aleksandra augina vienuolikos metų dukrą Uljaną, su kurios tėvu išsiskyrė jau seniai. O pernai išgyveno itin skaudžias skyrybas su mylimuoju.

Aleksandra, neslepia – didžiausiu jos gyvenimo ramsčiu visada buvo brolis.

34-erių Aleksejus iki šiol, regis, mėgavosi puikiu gyvenimu – dirbo asmeniniu treneriu sporto klube Londone, ką tik vedė ir su žmona laukė netrukus gimsiančio jųdviejų pirmagimio.

Tačiau visai prieš Naujuosius Aleksejus pasijuto prastai, iš karto buvo nugabentas į ligoninę Londone ir išgirdo siaubingą naujieną – jam – itin agresyvios formos ketvirtos stadijos smegenų vėžys.

Vienoje Vokietijos klinikoje Aleksandra rado alternatyvų gydymą, kuris, kaip tikimasi, nors kažkiek galėtų padėti jos broliui.

Aleksejaus gydymas Vokietijoje kainuos 150 tūkstančių eurų. Didžiąją dalį sumos jau paaukojo Lietuvos žmonės, ir jiems trūksta visai nedaug.

Paaukoti Aleksejaus gydymui galite: Labdaros ir paramos fondas „Gerumo šaltinis“ LT 217300010162085708 Mokėjimo paskirtis: Aleksejaus gydymui.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)