„Su labai protingais, ramiais, racionaliais žmonėmis galima išsiskirti gražiuoju. Bet su jais galima ir gyventi, – Paslaptingai šypsodamasi laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Eglė. – Tai buvo labai pribrendęs manyje reikalas ir tikrai neskubotas sprendimas. Priešingai negu, kaip jūs sakote, vestuvės buvo skubotos, o skyrybos nebuvo skubotos.“

Eglė mus pasitinka savo naujuose namuose Kauno pašonėje – stilingą kotedžą, kuriame dera kiekviena detalė, Eglė sako įrengusi pati, be dizainerių pagalbos. Čia ji gyvena su beveik dvejų dukrele Vakare.

„Esu girdėjusi tokių sapalionių, kad man kažkas šitą namą nupirko, aš po to išsiskyriau ir pasilikau visa tai. Tai yra niekieno reikalas, ir aš neprivalau niekam nieko sakyti, bet vis dėlto aš galiu visiškai atvira širdimi patvirtinti, kad man niekada gyvenime joks vyras nėra dovanojęs nei automobilio, nei buto, nei namo, nei kailinių“, – sako Eglė.

Šių metų pradžioje pasigirdo žinia, kad Eglė skiriasi su vyru Justinu Daugėla. Ši žinia buvo išties netikėta – pora kartu santuokoje praleido vos dvejus metus. Eglė neslepia, ji patyrė daug skausmo, todėl šis interviu bus pirmasis, kuomet ji nusprendė atvirai prabilti apie skyrybas.

Koks paradoksas – gražios, žinomos, sėkmės lydimos moterys, nuolat apsuptos gerbėjų – rodos, gali rinktis kokį tik nori mylimąjį, tačiau kodėl taip dažnai pasirenka tokį vyrą, su kuriuo santykiai nesusiklosto?

„Skyrybos yra beprotiškai sunkus dalykas ir manau, kad tai daro tik labai stiprūs žmonės. Jos reikalauja daug jėgų, labai daug nervų, sveikatos ir jokio smagumo tame nėra. Net ir po skyrybų nereiškia, kad kažkas jau labai iš karto ima ir palengvėja. Jeigu yra vaikų – tuo labiau. Aš nesutinku, kad tai yra viena lengviausių priemonių toliau gyventi. Anaiptol – aš galvoju, kad bent jau mano atveju tai tikrai nebuvo kažkoks principo dalykas nueiti ir parašyti pareiškimą“, – sako Eglė.

„Svarbiausia mamoms prisiminti, kad jos ne tik vaikus augina, bet yra moterys, asmenybės“, – sako Eglė, ir nori visas mamas pakviesti į kitą savaitę įvyksiantį unikalų renginį – mamų vasaros festivalį „Mamostogos“.

Aš visiškai nepamiršau savęs tapusi mama. Todėl ir kitoms moterims norisi priminti, jog nors ir viena prižiūri vaikutį ir tau niekas nepadeda – neverta pamiršti savęs. Būna, mamos sako – jau antrą dieną ir dantų nevalius, ir ten po dušu nebuvus, ir galva neplauta. Tai taip neturėtų būti, nepamirškime savęs“, – sako Eglė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)